Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Korisnik | ||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ruže su krasne, sukulenti
![]() Je l' ti se popravilo to sa slikama? Jer mi uživamo u njima!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
|
čuvarkuće su super, krasne su..i ruže.Lijepo!
|
||
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
Ako sam koju sliku uduplala, ispričajte me.Godine čine svoje!
|
||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
I nešto sitna:
![]() Ne znam kako se zove: ![]() I moja nova krasula.Staru je ubio snijeg: ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo malo sličica iz mog vrta.
Ljeto je učinilo svoje ali nešto je i preživjelo. Ovo je 2. cvjetanje ove aloje: ![]() Lantanina tikva, propala kroz odrinu od divlje loze: ![]() lavanda koja je zakasnila procvijetati: ![]() Ima i ruža: ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala,baka.
Između ostalog,i cvijeće nam pomaže da nikad ne budemo stari. ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() U međuvremenu si dodala još slika. Ma sve ti je prekrasno i cvijeće i stabla i sukulentići!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala stefkaja.
Afrički mi je ove godine zbilja bio predivan. Otkrit ću tajnu za cvjetoljubce:prije cvjetanja zalila sam ga nekoliko puta sa gnojivom za cvjetanje.Isplatilo se. |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
prekrasno ti je cvijeće, afrički ljiljan
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma to legendo samo napred nedaj da te iko ili išta omete
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Hvala, niho.Ovo me drži.Kad mi nije ni do čega odem u vrt od cvijeta do cvijeta i vrati mi se raspoloženje.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Lagerstroemija mi je skoro propala.Svašta je napalo.bila je puna lisnih uši.Morala sam je prskati insekticidom (što mrzim! ) i jedva je spasila iako još ima tragova bolesti. |
||
![]() |
||
|
Hvala svima na pohvalama iako mislim da su malo pretjerane.Ima tu još puno posla za sređivanje.
Evo malo i sitnijeg cvijeća: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Baka, jesi li pitala za ovo stablo s roza cvjetovima? To je lagerstroemija.Imam dvije ogromne oblikovane kao stablo. |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Predivan vrt...
Toliko lijepog cvijeća na jednome mjestu...
Prošetati ću još koji puta
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Fermina ja sam danas na moju temu stavila slike moga zida koji je viši od tvoga pa pogledaj možda dobiješ koju ideju, ako je ono kod tebe na vrhu zemlja onda još bolje jer možeš kombinirati odozgo puzajuće, a odozdo penjačice. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
|
Problem betonskog zida i dalje aktualan.
Što s njime?Any ideas? |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |