Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je dobra ona crno bijela boca!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
ne zam piramida dal je to trajnica ali mi se svidjelo pa kupila u bauhausu zajedno s teglama koje sam obukla u bršljan....
kaća..ti znaš umirit čovjeka...pokušaću doradit pa ću pokazat.... kami.hvala ti na pohvalama, ja to radim isključivo za sebe i za poklone dragim ljudima,,,i sve me jako veseli...... |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ne stižem baš pregledavati galerije i stare radove,
ali ovaj 'Božićni decoupage' kako sam zabunom pročitala naziv teme me držao od prve do zadnje stranice... svaka čast na trudu, vremenu i jubavi uloženoj u sve radove i hvala što si/ste ih podijelile sa svima nama... najinspirativnije mi je što sad vidim koliko "obična" kombinacija motiva stopljenih s bijelom ili blago pastelnom podlogom može biti lijepa i elegantna i bez crackle-a i sličnih efekata... nema smisla išta isticati, kronični melem za oči... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Crno bijela boca ti je vaaaauuu, super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bozica crno bijela boca ti je fenomenalna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se sa curama,malo ga slobodno doradi.Boce su mi odlične,a i one posudice sa bršljanima,jako su interesantne.Jel to kaj je posađeno u njih trajnica,baš sam danas kupila jedan grmić?
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
lilian, lula, tak mi je drago kak ste iskrene...ni meni ćup nije sjeo...budem ga doradila sigurno....
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Božice, ako smijem biti iskrena....čup sa maslinama zahtjeva doradu. Lijepo si osmislila i posložila motive, ali bez dorade izgleda kao naljepnica. Nemoj se ljutiti. baš one bojice o kojima se me pitala tu bi ti dobro došle i miči ovu sivu prugu sa ručke..pls.
Crno bijela boca mi je supač...i bršljani isto tako...Nemoj mi uzeti za zlo...moj malo žešći komentar...sviđa mi se kako radiš, a ovo je samo mala korekcija...
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Crno bela boca je fantazijaaa
![]() |
|
![]() |
|
drage moje tete salvete evo mojih novih radova..............
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
decoupage&vintage tanjur i zdjelica su divni,također i tacna,jest već viđeno ali izvedba je dobra kao i na originalu!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Flaše su ti zakon!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Pohvale juniorki za vjeverice!
Boce,prekrasne |
|
![]() |
|
Cure moje hvala vam na pohvalama, tako me veselite divnim komentarima.
Svima puno, puno, puno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ...a boce, sve su mi ljepše što ih duže promatram, stvarno si ih dotjerala do savršenstva, svaka čast majstorice
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ne znam šta bih izdvojila...sve mi je lijepo...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlične boce..bravooo
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Što će dida biti sretan...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Boca je ispala za 10!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
A ovo je tražila anđelka...
dakle...prva strana
![]() ..i druga strana....
![]() ..ovo je poklon za jednog M.R.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |