Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 33>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 22:06
Kako je dobra ona crno bijela boca!!!!!!!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:16
ne zam piramida dal je to trajnica ali mi se svidjelo pa kupila u bauhausu zajedno s teglama koje sam obukla u bršljan....

kaća..ti znaš umirit čovjeka...pokušaću doradit pa ću pokazat....

kami.hvala ti na pohvalama, ja to radim isključivo za sebe i za poklone dragim ljudima,,,i sve me jako veseli......
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 11:00
ne stižem baš pregledavati galerije i stare radove,
ali ovaj 'Božićni decoupage' kako sam zabunom pročitala naziv teme
me držao od prve do zadnje stranice...

svaka čast na trudu, vremenu i jubavi uloženoj u sve radove
i hvala što si/ste ih podijelile sa svima nama...

najinspirativnije mi je što sad vidim koliko "obična" kombinacija motiva stopljenih s bijelom ili blago pastelnom podlogom može biti lijepa i elegantna i bez crackle-a i sličnih efekata...

nema smisla išta isticati, kronični melem za oči...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 10:51
Crno bijela boca ti je vaaaauuu, super!
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 10:33
bozica crno bijela boca ti je fenomenalnasmile94,i posude sa vrijeskom također..smile141a cup sa maslinama ti ima presvijetlu podlogu za ovaj motiv,zato ti se tako isticu prijelazi..vjerujem da ces ti to fino doraditi i bit ce za deset smile79
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 10:32
Slažem se sa curama,malo ga slobodno doradi.Boce su mi odlične,a i one posudice sa bršljanima,jako su interesantne.Jel to kaj je posađeno u njih trajnica,baš sam danas kupila jedan grmić?

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 09:54
lilian, lula, tak mi je drago kak ste iskrene...ni meni ćup nije sjeo...budem ga doradila sigurno....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:51
Božice, ako smijem biti iskrena....čup sa maslinama zahtjeva doradu. Lijepo si osmislila i posložila motive, ali bez dorade izgleda kao naljepnica. Nemoj se ljutiti. baš one bojice o kojima se me pitala tu bi ti dobro došle i miči ovu sivu prugu sa ručke..pls.
Crno bijela boca mi je supač...i bršljani isto tako...Nemoj mi uzeti za zlo...moj malo žešći komentar...sviđa mi se kako radiš, a ovo je samo mala korekcija...Wink
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:29
Crno bela boca je fantazijaaa smile141 i ovi zadnji izvrnuti cupovi! Super je :) A maslina cup mi nekako nije sjeo.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:03
drage moje tete salvete evo mojih novih radova..............

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 18:29
decoupage&vintage tanjur i zdjelica su divni,također i tacna,jest već viđeno ali izvedba je dobra kao i na originalu!Wink
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:39
Flaše su ti zakon!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:01
Pohvale juniorki za vjeverice!
Boce,prekrasne
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:17
Cure moje hvala vam na pohvalama, tako me veselite divnim komentarima.
Svima puno, puno, puno smile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:10
smile42 ...ja nekad imam kasno paljenje pa sam tek danas skužila da su vjeveričice djelo tvoje juniorke...dakle, nadarenost je očito familijarna crta, sve pohvale smile141

...a boce, sve su mi ljepše što ih duže promatram, stvarno si ih dotjerala do savršenstva, svaka čast majstorice smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:57
Ne znam šta bih izdvojila...sve mi je lijepo...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:11
odlične boce..bravooo Clap
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 08:37
Što će dida biti sretan...Smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 08:25
Boca je ispala za 10!
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 08:20
A ovo je tražila anđelka...
dakle...prva strana

..i druga strana....

..ovo je poklon za jednog M.R.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.