Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DECOUPAGE
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DECOUPAGE

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 86>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 17:29
Monna,hvala na informaciji,budem ih potražila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 13:36
Pa to izgleda kao drvene bojice!!!! Jako interesantno!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 11:39
Vodene boje u olovci:

Kupila sam ih prije nekoliko god. u Pevecu na Jankomiru, čak nisu bile ni skupe, mislim da je bila neka akcija (ok 30-tak kuna), a imaš svakakvih boja, lako se može kombinirati.
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 13:20
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...ako smijem pomoći Piramidi...koliko ja znam vodenih boja u olovci ima samo u specijaliziranim dućanima sa slikarskim priborom, možda i u kojem hobby dućanu...

A,ja mislila da je to nekaj kaj djeca koriste u školiLOL
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 12:13
...ako smijem pomoći Piramidi...koliko ja znam vodenih boja u olovci ima samo u specijaliziranim dućanima sa slikarskim priborom, možda i u kojem hobby dućanu...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 12:02
Hvala, hvala, hvala smile79smile79smile79!
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 15:01
I ja prvi put čujem za te vodene boje u olovci,stvarno ima možda toga u konzumu?
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 15:00
Kuhaće su super( i moje čekaju da dođu na red,ali jednostavno ne stignem)
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 13:07
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Ma čekala sam kad češ ih stavit....kuhače su super i u živo i na slici. A i vaza je...ma....
smile141
A i saznah za ove vodene boje u olovci...to treba kupit.....

Iskreno, zaboravila sam za ove kuhače!
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 13:06
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Joj kako su dobre kuhače....ova sa kestenima je super ...sviđa mi se ova spiralna drška ...a i vaza je zgodna....Anđelka...bez ljutnje...samo sugestija, a da ubaciš malo pitorica....imaš ako nisi do sada radila pitorico...vodene boje u olovci...jako zgodno za ovakve radove...samo malo posjenčaš....

gdje ima tih vodenih boja u olovci za kupiti?
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:47
sad si me sjetila da sam davno kupila set kuhaca,i jos su na cekanju,a mogle bi ubrzo doc na red..ove tvoje su mi preljepesmile141,vazica isto smile71
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:43
sve je jaaako lijepo ali kuhače su mi ......mmmm bombon.Bravo za ideju.Ti sigurno kao i ja hodaš po kući i pitaš se šta bi sad mogla,šta bi sad...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:28
Auuuu i ja sam dobila inspiraciju....

hvala ti,smile141

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:18
....vau, kuhače u preodlične, i ja upravo radim na nekim plosnatim kuhinjskim pomagalima, ali tvoje su odlične, jednako kao i vaza...smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:06
sve je super...ali kutlače su baš posebne Clap
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 09:21
Ma čekala sam kad češ ih stavit....kuhače su super i u živo i na slici. A i vaza je...ma....
smile141
A i saznah za ove vodene boje u olovci...to treba kupit.....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 08:40
Joj kako su dobre kuhače....ova sa kestenima je super ...sviđa mi se ova spiralna drška ...a i vaza je zgodna....Anđelka...bez ljutnje...samo sugestija, a da ubaciš malo pitorica....imaš ako nisi do sada radila pitorico...vodene boje u olovci...jako zgodno za ovakve radove...samo malo posjenčaš....
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 08:24
Ovo još nisam pokazala..... 
a8

a7

a12
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:48
blink%20blinkblink%20blink ...opet eksplozija novih ljepota...nostalgija za ljetom izaziva uzdahe, naročito slatke zdjelice, ali i ribice su predobre...jesen pred vratima pokazuje kako je svako godišnje doba krasno, samo ako ga se takvim promatra....jako, jako lijepo Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:00
nostalgija za ljetom prekrasno ispalasmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.