Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 67> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno cvijece imas vidi se da u njega ulazes puno ljubavi
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala ljudi (niho, rosa2, tija, baka, hoya......) što posjećujete moje stranice iako ja nisam baš vrijedna u postavljanju novih slikica! priznajem da i nemam nekih novina ali potrudit ću se............Velika pusa svima!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bergenija draga...nema veze kaj nema novosti....nama su dobre i stare fotkice! Cvijeće ti je prekrasno...a balkoni za deset!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija ajde brzo stavi slikice sadašnjeg stanje, jer uskoro počinje škola pa nećeš imati vremena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Podržavam Trišu i baku u njihovim željama, ali nemoj zaboraviti na onaj nježni prekrasni clematis.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok curke i dečki
![]() Stvarno sam zapustila svoje stranice, ali jednostavno više uživam gledati vaše vrtove nego svoj!
Koliko se ja trudila i zalijevala nema rezultata do prave kiše! A bogme jučer se ispadalo (možda i previše)
Danas sam malo uslikavala po dvorištu i vrtu pa evo.
Današnji post mogu nazvati;
Jesenske sličice iz beergenijinog vrta
Brugmansija, afrički ljiljan i hortenzije, ljiljan me iznenadio drugom cvatnjom (šteta zbog kiše koja je uništila cvijet)
Pelargonije cvjetaju cijelo ljeto.............
od penjačica jasmin se najbolje drži, ovogodišnji clematisi su jedva izbacili pokoji listić, očekujem više druge godine. Prkosi su im držali noge u hladu cijelo ljeto.
U kamenjaru počinju cvjetati niski asteri (prvi je procvjetao ovaj ružičasti, još očekujem bijelog)
Osim njih, kamenjarom vladaju sedumi u ružičastim i crvenim tonovima;
Čini mi se da ću ove godine ubrati prve plodove s moje masline iz dvorišta! Tako sam sretna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti si sretna radi maslina, a ja sam sretna radi ovakvih prekrasnih sličica.
Lijepooooo |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
LJestvice su prva liga
![]() ![]() Cijelo ljeto gledam u te žednjake, bili mi ružni a sada kad su procvjetali ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome je vrt lijepo preživio sušno ljeto.Sve cvjeta, sve bujno, sve lijepo, ali one roza pelargonije... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja jučer baš pregledavala svih 30-tak tvojih stranica i mislim ma kako nema ništa novo od Bergenije, kad ono danas slike, lijepo je sve rascvjetano, ona konstrukcija za penjačice je super, a pelargonije fantastične..., maslina je neobrana, ali lavno da je počela davati plodove, koje je to zahvalno drvo, nema oko nje ni brige i šporkice...
Nemoj nas opet ovako dugo ostaviti bez slika ... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Kad god neko spomene pelargonije, meni su pred ocima tvoje, u lepom kontrastu sa fasadom. Nemaju premca!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve ti je divno i krasno i ne osječa se da je bila kod tebe suša
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni su najljepši sad kod tebe sedumi..... stvarno ih imaš raznovrsnih....
Druga slika sa afr. ljiljanom je ko neka razglednica..... a još kad ju vidi Triša....
![]() Za tvoje trube uvijek kažem da su najljepše na forumu, mislim sve one imaju isti cvijet ali ne mogu zaboraviti sliku koju si stavila kad su bile u punom cvatu.....
![]() Sva godišnja doba su kod tebe TOP!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro kaže Korijenko - skoro sam se onesvjestila kad sam vidjela agapantus - druga cvatnja, pa bergenijice što mu radiš - daj recept
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je ponovno setati tvojim vrtom:)
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sedumi su posebni-koliko ih samo ima
agapantus cvijeta to mi je iznenađenje moj nije nikada, što mu radiš???? pelargonije su već legendarne ![]() |
|
![]() |
|
Dobro jutro drage moje!
Dva dana nisam imala veze, valjda od grmljavina se nešto poremetilo, a danas normalno funkcionira! Hvala Bogu, već sam mislila da ću morati nazvati t- com!
Pa da odgovorim redom;
-agapanthusu ništa posebno ne radim, redovito zalijevam, povremeno prihranim i to je to! Ove godine čak nisam porezala cvijetove, već su se bile stvorile sjemenke .....ali kad sam vidjela da će opet cvjetati porezala sam ih da ne troši bez veze energiju na to!
Zašto cvjeta dva puta, jednostavno ne znam jer mi je ovo nova biljčica, ima ju tek od lani!
- Sedumi kod mene označavaju jesen!
Imam ih nekoliko vrsta visokih i niskih , oni niski cvjetaju ljeti!
Stavim sličice svih. Ako neki žele seduma voljela bih poslati vam jer toga ima k'o u priči. Jednostavni su za uzgoj i šire se!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Upravo sam u svojoj temi piramidi napisala da volim prirodne vrtove. Tvoj, Lantanin, Hortin, Anaidin kamenjar - pa sve to sa dobro izabranim biljakama - za mene nema ništa ljepše!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |