Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 150>
Korisnik
Poruka
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 19:54
Ja mislim Baka da je to taj vanilin grm, ali se on zove i heliotropium arborescens....a naša Hana super barata sa tim stručnim nazivima pa ih često i koristi! smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 21:14
Hana sve ti je jako lijepo..
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 21:48
Vidim,Clerodendrum se raspojasao,Brachicoma je još uvijek zvjezdana.Ovaj Polygonum bu tek sad cval?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:29
hvala curke na posjeti i pohvalama! Rain da, polygonum bude tek sad cval.Baca one šibe (ne znam kak to pametno reći) na sve strane
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:47

od jučer sam vlasnik ove lantane - nije da mi se boja 100% dopada ali za 48kn je super. Idući tjedan bi trebalo biti i takvih lila-žutih a onda idem i po nju
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:48
cvjetić izbliza
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:14
prelistala sam dve tri stranice i zakljucak-imas cime da se ponosis,predivno hana
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:21
hvala Gioiaa
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 10:12

Baš ti je lijepa i velika lantana , i nije skupa za tako veliku biljku. Super si to ubola...čini mi se da je iste boje kao i ona moja žuto-narančasta! Nije jako "uočljivog" cvijeta, ali je meni ipak krasna!

...i da one naše dicentre nisu spectabilis, kako je pisalo na teglicama nego vrsta dicentra peregrina.....hibrid koji je dosta niži od običnih srčeka i cvate od trećeg mjeseca pa sve do mraza....Big%20smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 10:27
ma izgleda da bude žuta aja se napalila na lila-žutu ili bar rozo-žutu ali ajde,ak nikaj drugo bar ima dosta pelcera ak mi se ipak dopadne
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 13:01
Hana, brzo u red za lila-žutuSmileSmileSmile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 15:45
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Hana, brzo u red za lila-žutu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

bez brige,idući tjedan kad dobiju
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 09:52
Ženo,pa ti si cvjetonimfomanka.Na koga li me to podsjeća
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:13
i ja se to pitam
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:59
Hana,cvijeće ti je predivno,imaš jako puno plavog cvijeća, to mi je omiljena boja.Oduševile su me i žute maline,prvi put ih vidim.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:01
hvala Piramida,meni je plavo najljepše,pa onda ljubičasto i bijelo.... a maline su i mene oduševile,tim više da sam ih jedva nabavila
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:04
pregledala nekoliko stranica i ostala zapanjena, što novitetima, što starim cvijećem koje neumorno cvate kod tebe!
Jako lijepo!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:13
hvala Bergenia ali daleko sam ja od tebe,ja ih za sad samo skupljam a iduće godine idu na svoje stalno mjesto a ti već imaš sve picikato uređeno
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:11
smile227kako je lantana velika a nije loša niti boja smile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:20
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

draga, sad se očekuje da se nakon ove hrpe prekrasnih biljaka nešto pametno kaže, e pa nemogu ništa takvog smisliti  ....... uživaj u njima, a one će te razveseljavati svojim mirisima i šarenilom.

I šta ja još da dodam Tijinom? Ma, hana, bravo!

P.S. Brahikome - svi zastanu kraj tvojih (mojih) i dive se!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.