moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 150> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mislim Baka da je to taj vanilin grm, ali se on zove i heliotropium arborescens....a naša Hana super barata sa tim stručnim nazivima pa ih često i koristi!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hana sve ti je jako lijepo..
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Vidim,Clerodendrum se raspojasao,Brachicoma je još uvijek zvjezdana.Ovaj Polygonum bu tek sad cval?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala curke na posjeti i pohvalama! Rain da, polygonum bude tek sad cval.Baca one šibe (ne znam kak to pametno reći) na sve strane
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() od jučer sam vlasnik ove lantane - nije da mi se boja 100% dopada ali za 48kn je super. Idući tjedan bi trebalo biti i takvih lila-žutih a onda idem i po nju |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prelistala sam dve tri stranice i zakljucak-imas cime da se ponosis,predivno hana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Gioiaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Baš ti je lijepa i velika lantana ...i da one naše dicentre nisu spectabilis, kako je pisalo na teglicama nego vrsta dicentra peregrina.....hibrid koji je dosta niži od običnih srčeka i cvate od trećeg mjeseca pa sve do mraza....
![]() |
|
![]() |
|
ma izgleda da bude žuta aja se napalila na lila-žutu ili bar rozo-žutu ali ajde,ak nikaj drugo bar ima dosta pelcera ak mi se ipak dopadne
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hana, brzo u red za lila-žutu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bez brige,idući tjedan kad dobiju ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ženo,pa ti si cvjetonimfomanka.Na koga li me to podsjeća
![]() |
|
![]() |
|
i ja se to pitam
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Hana,cvijeće ti je predivno,imaš jako puno plavog cvijeća, to mi je omiljena boja.Oduševile su me i žute maline,prvi put ih vidim.
|
|
![]() |
|
hvala Piramida,meni je plavo najljepše,pa onda ljubičasto i bijelo.... a maline su i mene oduševile,tim više da sam ih jedva nabavila
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
pregledala nekoliko stranica i ostala zapanjena, što novitetima, što starim cvijećem koje neumorno cvate kod tebe!
Jako lijepo!
|
|
![]() |
|
hvala Bergenia ali daleko sam ja od tebe,ja ih za sad samo skupljam a iduće godine idu na svoje stalno mjesto a ti već imaš sve picikato uređeno
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I šta ja još da dodam Tijinom? Ma, hana, bravo!
P.S. Brahikome - svi zastanu kraj tvojih (mojih) i dive se!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |