Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:26
hvala draga Lantana Smile eto nije raskoš kao u tebe al me veseli
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:25
s druge strane u tegli je opet jasmin al onaj listopadni isto krasno miriši
opet malo vrta,tu su uglavnom razne vrste lavanda(imam ih 5 vrsta)..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:14
Duda ma sve ti je super, ali ona verbena je nešto posebno, puno lijepih detalja, a najljepša je mala princeza.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:09
krumpirko jako slabo cvate ima dosta krupne cvijetove ali jako malo
oko ovog stupića se plete s jedne strane jasmin a s druge strane clematis al on je jako mali 
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:23
Duda-Lave predivno!Sve je divno,ali ona ljubičasta verbena u društvu male princeze je očaravajuća...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:19
Duda, predivno, one verbene su zbilja divovske, mala ti je pravi bombončić.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:13
ovo je crveno-naranđasta lantana,pustila je neke duge grane to ću morat ošišat
ovdije svega pomalo pampas trava raste nadam se da joj neće smetati puhanje klima
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:02
aloica mi se fino razrasla
odije u tegli sa bijelom surfinijom mi raste i narančasta suzana iz sjemenke,dala je bila čak četri cvijeta ali i dalje ima pupoljaka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:48
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

smile227koja boja cvijeta verbene!!?? Nešto prekrasno!
Cvjetić do verbene raste i sve je ljepši, oko mamino!
hvala draga bergenioBig%20smile..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:38
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Duda - Lave je prekrasna u cvijeću ( a jel' to nosić malo rekao hop, pa je pao!?? Wink ) , a ovo s crvenim cvjetićima sam i ja dobila od SilveK, no isto ne znam kako se zove. Ako netko zna nek nam javi, a molim te, ako ti nije teško, staviš sliku na identifikaciju? Mogu i ja, ali mi je nezgodno stavljati tvoju slikicu, a moj ne cvate još.
ma pitat ću ja svoju poznanicu Miru iz ionako je iz njezinog rasadnika..rekla mi je al fućkaj ga zaboravihLOL
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:38
smile227koja boja cvijeta verbene!!?? Nešto prekrasno!
Cvjetić do verbene raste i sve je ljepši, oko mamino!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:37
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Draga Duda,
danas sam prošetala tvojim vrtom. Prekrasan je kao cjelina, oduševljena sam sedumima, ali me očaravaju detalji, poput suhe grane, suhog korijena i kamenja različitih oblika i veličina koji svemu daju jedan neobičan i produhovljen sklad. Iskrenosmile141 Ako nemaš ništa protiv, navratit ću još jednom i predledati sve detaljno. Pozdrav

Zaboravih, princeza je preslatkaSmile
pozdrav i tebi drago mi je da si uspijela pogledat i moju skromnu floru,samo ti daj navrati kad god želiš Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:34
Originalno poslano od člana Athena Athena napisao:

No pa ne mogu vjerovati da je to verbena!
A malena u cvijeću kao princezica.
je draga verbena je i to već furam četvrtu godinu od iste biljke..ova je sve boje nadživjela..a kaj se tiče princeze tak se i ponaša..mama tam ti je prljavo daj počisti..kaj me još čeka kad ovo veli s 3g 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 13:25
Draga Duda,
danas sam prošetala tvojim vrtom. Prekrasan je kao cjelina, oduševljena sam sedumima, ali me očaravaju detalji, poput suhe grane, suhog korijena i kamenja različitih oblika i veličina koji svemu daju jedan neobičan i produhovljen sklad. Iskrenosmile141 Ako nemaš ništa protiv, navratit ću još jednom i predledati sve detaljno. Pozdrav

Zaboravih, princeza je preslatkaSmile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:25
ovo je u pomanjkanju mjesta-moj mali rasadnikLOL
jedna od mojih terešpanja cilo lito su cvale vrlo zahvalna biljka
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:25
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Otok jel mahunice od vinka moraju posmeđit ili ih mogu već zelene obrat?

Nemoj dok su još zelene, ali moraš paziti da se same ne otvore jer ćeš ostati bez sjemenki  (znači obilaziš ih svaki dan bar tri puta - šalim se, kod mene su se mahunice tek počele pojavljivati)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:16
Duda - Lave je prekrasna u cvijeću ( a jel' to nosić malo rekao hop, pa je pao!?? Wink ) , a ovo s crvenim cvjetićima sam i ja dobila od SilveK, no isto ne znam kako se zove. Ako netko zna nek nam javi, a molim te, ako ti nije teško, staviš sliku na identifikaciju? Mogu i ja, ali mi je nezgodno stavljati tvoju slikicu, a moj ne cvate još.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:13
Otok jel mahunice od vinka moraju posmeđit ili ih mogu već zelene obrat?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:12
ovo s crvenim cvetekima nemam pojma kak se zove svidlo mi se
evo mojih padajućih vinka
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 11:06
Koje ljepotice!

Prekrasna djevojčica u prekrasnom cvijeću!

(I još kažeš da nemaš šta pokazati)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.