Moj i njegov vrt |
Odgovori | Stranica 123 137> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 22:40 |
Imam vrt u kojem samo ja radim a nije moj nego njegov.Nemojte ovo shvatiti kao zafrkanciju, uistinu je tako! Nemojte me puno pitati o tome,tada bih otkrila previše o sebi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa čuj Mari, ak ti sadiš cvijeće tvoj je......, a na koga glasi ZK izvadak je manje bitno. Susjedica nadam se da bude i sličica....
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mari....dobro kaže kat.rea...nas ne zanimaju niti zemljišne knjige ni katastar....mi "računamo" da je to tvoj vrt i nadamo se da češ nas uskoro počastiti kojom slikicom da i mi malo uživamo u njemu!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa evo baš se mučim s postavljanjem slike! prije bum dobila infarkt nego to napravim kak bi htjela /vlasnik vrta spava nije ga briga niš/
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otvorila sam novu temu pod "moj vtr u slikama" a ni jedne slike! pa strpite se malo ja sam već u godinama nejde to meni tak brzo.Vidjet ćete uskoro ako me moderatorica ne izbaci
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
MARI! MARI! MARI!MARI! MARI! MARI!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, nek ti netko pomogne. I ja sam se isto mučila, pa sam onda molila snahu da to napravi. I ona je imala problema,iako je informatički obrazovana puno više od mene, ali je uspjela, a meni je obećala poduku, da to ubuduće mogu sama.
Navijam za tebe.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zasad ću malo opisat što me vseeli u Mojem/njegovom vrtu; sjediti u hladovini čempresa, pogled na ruže u cvatu, moje cvijeće, a i plodovi s vočaka, trenutačno:breskve, dunje, jabuke,groždje, KIWI! A NAJVIŠE ME VESELE PROSLAVE RODJENDANA MOJIH NAJMILIJIH! > Nećete vjerovati-ovaj vrt je u centru grada /doduše malog gradića/
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kami na podršci! vjerojatno si vidjela sliku mog kaktusa na naslovnici
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekamo te mila naša sa slikicama, strpljivo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage forumašice maherice! evo slobodno pošaljite i vi koju slikicu na ovu temu, pa valjda koja od vas ima isto MOJ I NJEGOV VRT
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj zlato. Ja sam sa 70 g i nešto odozgora, isprintala jednu od ovih uputa kako stavljati slike preko photobucketa. I nataknula očale za čitanje, držala papir u ruci i tipkala...I tako još nešto puta dok mi nije sjelo u skleroznu glavu!
Sad se uažasam kad mi spominju neke druge sisteme jer sam jedva ovaj naučila. A nije teško. Budeš i ti, jer si sigurno jedno tri do četiri puta mlađa!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DRAGA BAKO JA SAM POSLALA SLIKE NA CVIJET INFO FORUM SAMA SAMCATA! VIDI NASLOVNICU CVIJET INFO--KAKTUSI,SLIKE OD ČLANOVA,GLADIOLE---7IMAM U SVOJOJ BLIZINI PRAVE STRUČNJAKE ALI BAŠ HOĆU SAMA. A ZA OVU TEMU NEMAM PRIKLADNIH /
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, nisam skužila gdje je ta tvoja slika. ali daj ti nju i amo....a poslikaj još štogod. Jer ak' se mi počnemo ubacivati bit će moj, tvoj i naš vrt! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, brzo slikaj, da vidimo taj novi - baš me briga čiji - vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja i svoj i njegov vrt, ali imam i svoju temu, zato se draga ne izmotavaj več postavi sličice, nije teško pa makar i uz nečiju pomoć
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |