Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 66> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posadio sam ih gusto, na 10-15 cm
![]() Guraju se i bore za ono malo hraniva u tlu. Očito su zbog toga ostale niske.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
I opet u setnju tvojim lijepim stazama.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Slobodno, Zvrk! Ja često šetam tvojim vrtom i tako smanjujem svoju čežnju za Engleskom :)
Nisam nikad bio tamo i vjerojatno ni neću, a gajim prema njoj osjećaje kao da je riječ o mojoj zemlji.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako je sve prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
mislila sam da ću te naći doma pa da malčice kafenišemo, ali ti si u gostima negdje valjda
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ne znam da li si primjetio ovu temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3362 ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
uvijek u vrtovima vidim nešto što znam po izgledu a onda saznam i ime - gonfrena - ali neznam zaj se zaman imenima kad i tak to sve nebrem zapamtiti....
inače super stazice, dvorište, prekrasno
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zvrk, s tom temom ja započinjem svaki dan
![]() Uvijek najprije pogledam je li Zvrk objavila što novo iz Engleske, a onda nastavljam dalje s pregledom foruma :) Hvala ti na tim divnim fotografijama.
Ja sam izgleda u prošlom životu živio u Engleskoj, toliko ju volim.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sjedim i pijuckam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Malo strpljenja!
Ako priroda i dalje nastavi sa sušom, uskoro ću objaviti fotografije kaktusa iz moje vlastite pustinje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
DRagi Gogo, tvoj vrt možda nije najljepši, kako ti kažeš. Gogo, tvoj vrt ima dušu...
Po kojim bismo kriterijima uopće mogli izabrati najljepši vrt?
Svi su vrtovi lijepi, najvažnije je da mi svi u njima uživamo i osjećamo se sretni i ispunjeni.
Go, go, go Gogo !
![]() |
|
![]() |
|
A-ha, tu trebam imati strpljenja a kod mene "gori" za novim fotkama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako tebi majčica priroda ide na ruku, vjerujem da će uskoro pasti kiša, pa od pustinje neće biti ništa, iako bi i to kod tebe izgledalo veličanstveno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već tjedan dana radim na izradi velikog betonskog ćupa.
Evo jučer sam završio sa izradom. Još samo moram uglačati površinu i obojiti ga.
Ovdje ću stavit samo slike gotovog ćupa, a u mom dnevniku radova imate slike po fazama izrade.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gogo majstoreee!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno ti svaka čast -nemam riječi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
da je meni netko tko će mi ovako nešto lijepo napraviti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala, hvala!:)
Jedini problem je što je ćup ogroman pa teži nekih 60-70 kg.
Moram zvat prijatelja da mi pomogne premjestit ga u vrt.
|
|
|
|
![]() |
|
Ti gogo napravi malo manju ja nju onda mogu i preko granice a ne samo premijestiti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |