moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 150> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa vidim gore neku treskavicu, pa ono da vidim tvoje leptiriće dok još lete
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ama kaj je tebi? Kakav snijeg spominješ-daleko mu kuća kak vele! Pa ni kod Fuksije još nema snijega.... a da se mene pita ne bi ga ni bilo ali hvala bogu p me se ne pita
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
daj prije snijega još malo sličica
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Triša - ali ide jesen i grozna zima,ne volim zimu da ne upotrijebim grublju riječ
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek iznova volim prolistati tvoje stranice i uživati u ljepoti tvojih biljčica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jesam šefice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
daj malo obriši porukice iz sandučića.... |
|
![]() |
|
hvala Rose!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dipademija,ruže,a lantana kolika je!
![]() |
|
![]() |
|
ja šaljem vjerojatno u utorak- tebi i svima kome sam obečala- nadam se da će majstori sutra završit sa radovima
![]() razumijem ja tebe potpuno kad bi mi sve boje i vrste ![]() |
|
![]() |
|
Hoya draga hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
kao prvo,sutra ti šaljem hibi. kao drugo hvala na pohvali a treće da nisam bila pohlepna za čim više pelcera i za čim večom lantanom uzela bih pravu boju a ne krivu. Ali kaj mogu,nisam ja kriva nego majka priroda ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I šta ja još da dodam Tijinom? Ma, hana, bravo!
P.S. Brahikome - svi zastanu kraj tvojih (mojih) i dive se!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Bergenia ali daleko sam ja od tebe,ja ih za sad samo skupljam a iduće godine idu na svoje stalno mjesto a ti već imaš sve picikato uređeno
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
pregledala nekoliko stranica i ostala zapanjena, što novitetima, što starim cvijećem koje neumorno cvate kod tebe!
Jako lijepo!
|
|
![]() |
|
hvala Piramida,meni je plavo najljepše,pa onda ljubičasto i bijelo.... a maline su i mene oduševile,tim više da sam ih jedva nabavila
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Hana,cvijeće ti je predivno,imaš jako puno plavog cvijeća, to mi je omiljena boja.Oduševile su me i žute maline,prvi put ih vidim.
|
|
![]() |
|
i ja se to pitam
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ženo,pa ti si cvjetonimfomanka.Na koga li me to podsjeća
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |