Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:11
pa vidim gore neku treskavicu, pa ono da vidim tvoje leptiriće dok još lete
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:02
ama kaj je tebi? Kakav snijeg spominješ-daleko mu kuća kak vele! Pa ni kod Fuksije još nema snijega.... a da se mene pita ne bi ga ni bilo ali hvala bogu p me se ne pita
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 16:56
daj prije snijega još malo sličica smile65
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 20:14
hvala Triša - ali ide jesen i grozna zima,ne volim zimu da ne upotrijebim grublju riječ smile204
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:08
Uvijek iznova volim prolistati tvoje stranice i uživati u ljepoti tvojih biljčica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:34
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

daj malo obriši porukice iz sandučića....Smile

jesam šefice Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:21

daj malo obriši porukice iz sandučića....Smile

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 16:44
hvala Rose!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 16:23
dipademija,ruže,a lantana kolika je!smile64 svaka čast hana!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:37
ja šaljem vjerojatno u utorak- tebi i svima kome sam obečala- nadam se da će majstori sutra završit sa radovima smile101
razumijem ja tebe potpuno kad bi mi sve boje i vrste smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:24
Hoya draga hvala ti puno!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:24
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

[IMG]smileys/c029%5B1%5D.gif" align="absmiddle" alt="smile227" />kako je lantana velika a nije loša niti boja [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

kao prvo,sutra ti šaljem hibi. kao drugo hvala na pohvali a treće da nisam bila pohlepna za čim više pelcera i za čim večom lantanom uzela bih pravu boju a ne krivu. Ali kaj mogu,nisam ja kriva nego majka priroda
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:20
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

draga, sad se očekuje da se nakon ove hrpe prekrasnih biljaka nešto pametno kaže, e pa nemogu ništa takvog smisliti  ....... uživaj u njima, a one će te razveseljavati svojim mirisima i šarenilom.

I šta ja još da dodam Tijinom? Ma, hana, bravo!

P.S. Brahikome - svi zastanu kraj tvojih (mojih) i dive se!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 15:11
smile227kako je lantana velika a nije loša niti boja smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:13
hvala Bergenia ali daleko sam ja od tebe,ja ih za sad samo skupljam a iduće godine idu na svoje stalno mjesto a ti već imaš sve picikato uređeno
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:04
pregledala nekoliko stranica i ostala zapanjena, što novitetima, što starim cvijećem koje neumorno cvate kod tebe!
Jako lijepo!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:01
hvala Piramida,meni je plavo najljepše,pa onda ljubičasto i bijelo.... a maline su i mene oduševile,tim više da sam ih jedva nabavila
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:59
Hana,cvijeće ti je predivno,imaš jako puno plavog cvijeća, to mi je omiljena boja.Oduševile su me i žute maline,prvi put ih vidim.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:13
i ja se to pitam
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 09:52
Ženo,pa ti si cvjetonimfomanka.Na koga li me to podsjeća
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.