Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 184> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko koje dobre slike, one s leptirićima, a tek hoste, bravo za sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opet si bila vrijedna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoste su stvarno prekrasne, a asteri super, baš su slatki., ali leptirić......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala, hvala. ![]() Hvala curke na posjeti mog malog cvjetnog raja ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne kod te si na spisku, to je sa zelenim listovima. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Smrcko, blenuma sam u crvenog ljepotana, dok nisam vidjela tvoje astre. Predivne su.
![]() A vidim, bude se i zelje kiselilo i sarmice kuhale
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajmeeee, je l' ono hosta sa bijelim cvijetom?
Jesam li takvu od tebe dobila? Predivna je!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Leptirić.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Kupus raste. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvali
![]() Stalno gledam u sliku Lorinog drvceta i prelijepo mi je ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Evo i mene u šetnji..ljetni čempres je predivan..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prošetala i ja tvojim vrtom,i sve mi je lijepo,ali onaj ljetni čempres
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ljepotica je za pet.
![]() Ovo drvce ti je Ligustrum ovalifolium - Kalina, može se od nje raditi živica. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tek da znaš da pratim šta se događa u tvom vrtu.
![]() A kako sam ja neznalica po pitanju imena biljki reći ću samo da ja ona crvena ljepotica foruma preeeeeeekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam moje drage curice
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vrt ti je sve ljepši a još kad se sve razraste i raširi....bit će predivno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja kod tebe ima pravih i lijepih noviteta u vrtu...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooooj, crveni ljepotan uistinu obara s nogu!! A i novi kutak divno izgleda.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ne kvari mi imidž Lorica
![]() ![]() Hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |