Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 370> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemam rijeći osim predivno..A ova slika me oduševila, mogu se zamisliti na toj terasi uz prvu jutarnju kavu uz šum mora..stvarno nešta prelijepo..
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Lantana.......obriši malo starih PP...ne mogu ti poslati slijedeću!
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Flavia, obrisala sam i hvala.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Draga moja sad sam baš pogledala onako kako treba joj šta mi radiš ---a onaj ti kaktus bio bi ljepši kod mene -
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Evo ljeto je iza nas a jesen počela predivna kako sa temperaturama tako i sa suncem, jedan dan ljepši od drugoga, kod tebe se to baš lijepo vidi na prvoj slici, sa terase a i po vrtu. Drago mi je da konačno odmaraš, lakše dišeš i da se zabavljaš u vrtu koji ti je savršen... Za tebe vrijedi ona ko iz serije - Odmori se, zaslužio si....!!! |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Kamanjar, cvjetni zid prekrasno, bijela kraljica ruža posebno lijepa, a mjesto za piti kavicu, rado bih bila tu s tobom, naravno nikad se ne zna.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Istina je da nam se kod drugih sve čini ljepše, ali mislim da smo se svi već složili da je tvoj vrt, sa još nekolicinom ovdje, zbilja čudesan!
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Lantana ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Rado bi se zavalila na tvoju terasicu i promatrala prekrasni vrt
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Vjerujem ja Niho da bi onom kaktusu bilo bolje kod tebe, prvo ti bi napravila barem 10 od njega, a i zemlju bi mu promjenila, ovaj jadnik je unutra već 5 godina. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Korijenko hvala ti ,doma je gotovo, ali na poslu je još ludnica, imamo puno kongresa, turnira, pa sad brzo imamo onu dodjelu Turistički cvijet, posla preko glave, ali još malo... ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ja se nadam Triša jednom toj kavici, pa makar na pola kanala. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Hvala Baka, ti me uvijek tako ishvališ da mi je ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Dzo, mislim da nije, ima drugačije cvjetiće i lišće, liči na taj tymus samo što je velik. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Hvala Smrcko, nebi ti bilo loše, to je sigurno... ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Danas sam išla gedati podraneu i ima puno pupova, još par dana i procvjetat će
![]() ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
wow,koji pogled sa terase! a vrt predivan,pravi mali raj na zemlji! a navečer kad uključiš te vrtne lampe,šum mora,nebo puno zvjezda....
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
pandorea može li kod tebe opstati u vrtu??
tvoj vrt mi je ![]() |
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Kod tebe se mora uživati.
Cvjetove podranee čekam s nestrpljenjem. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |