Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 113> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve i svašta o biljkama i cvijeću-Nevezano za cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
hi hi ja slabo vidim i tražim temu predstavite se ali ne mogu je naći. I već sam ovak
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Dobro nam došla dorina
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure evo i ja vas već dugo pratim i gledam vaše radove i sve ste super. Obzirom da sam ja friška (mislim gušter) u decoupagu onda samo promatram, vrijedno radim, pa kad skupim nekaj za pokazati ću staviti slike, a do tada možemo brbljariti.
![]() |
|
![]() |
|
Maya hehe
![]() Petko dobro nam došla
![]() Izzy čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, potpuno se slažem s tobom!! |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Petko, dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čestitke Izzy na novoj tituli!
![]() valjda nas sad više neće tako zanemarivati kao u posljednje vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Maya baš si me nasmijala
![]() Uostalom nitko nije star neki su samo rođeni malo ranije
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ciao Petko...vidit ćeš da nije problem služiti se forumom
![]() svoju galeriju sa radovima možeš otvoriti ovdje:
sva pitanja oko decoupagea postavljaš tu....neke teme već postoje a ako ne nađeš odgovarajuću temu onda otvori novu
a razmjena salveta i nabavka materijala su tu:
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, i meni je drago
![]() A godinice, ma tko gleda na 3-4 god razlike...
![]() |
|
![]() |
|
Petko ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Dobro jutro svima!
Hvala što me primate u svoje malo carstvo..
Mene za početak zanima kako upotrebljavati ovaj formu da ne mučim vas koji se o njemu brinete pa da me morate prebacivati (kao ovu prvu poruku). Ja sam vam sad ko totalni tuntlek, stoga molim POMOĆ!
Hvala..
;)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej ljudi , ja jutros nešto gledam i ne vjerujem očima.
Izzy je postala moderator!!!!
Izzy draga, čestitam ti od srca!!!
![]() A to za tebe znači da sada moraš " visiti" na forumu, a za nas to znači da ćemo ti zachatavati teme i hvatati krivine a ti nas uhvati ako možeš
![]() |
|
![]() |
|
Petko pozdrav dobrodošlice iz rijeke
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Petko i ja se pridružujem dobrodošlici
![]() Nadam se da će ti druženje sa nama biti ugodno.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
petko lijepi pozdrav i dobro nam dosla
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobro nam došla Petko
![]() |
|
![]() |
|
Petko ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Drage djevojke, dobro veće.
Evo ja sam sada prvi puta ovdje na forumu i za početak bi željela reći da mi se sviđa vaš način komunikacije i radovi.
Nis baš neki specijalac u tome svemu jer i ja još puno toga istražujem, pa bi vam se voljela pridružit u izmjenjivanju iskustva.
Nadam se da će te me prihvatiti...
![]() |
|
![]() |
|
to ne znam
pogledaj na okupljanjima forumaša....tamo su sve kavice pa se javi na zadarsku....nadam se da ima netko sa salveticama i od tamo....a sa cvijetnog dijela znam da ima
![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
A jeli ima koga iz Zadra za kavicu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |