Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 16:46
Sve i svašta o biljkama i cvijeću-Nevezano za cvijećeThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 16:30
hi hi ja slabo vidim i tražim temu predstavite se ali ne mogu je naći. I već sam ovakEmbarrassed
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 16:14
Dobro nam došla dorina smile219,imaš temu predstavite se pa se tamo javi da te svi mogu pozdraviti
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 16:07
Cure evo i ja vas već dugo pratim i gledam vaše radove i sve ste super. Obzirom da sam ja friška (mislim gušter) u decoupagu onda samo promatram, vrijedno radim, pa kad skupim nekaj za pokazati ću staviti slike, a do tada možemo brbljariti. Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 13:07
Maya hehe Wink
Petko dobro nam došlaHug
Izzy čestitam smile99
Na vrh
Maya08 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maya08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 12:53

Mare, potpuno se slažem s tobom!! smile55

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 16:20
Petko, dobro nam došla  smile75
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 16:20
čestitke Izzy na novoj tituli!smile73

valjda nas sad više neće tako zanemarivati kao u posljednje vrijemeWink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:20
Maya baš si me nasmijala Tongue

Uostalom nitko nije star neki su samo rođeni malo ranije Wink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:11
Originalno poslano od člana Petko Petko napisao:

Dobro jutro svima!
Hvala što me primate u svoje malo carstvo..
Mene za početak zanima kako upotrebljavati ovaj formu da ne mučim vas koji se o njemu brinete pa da me morate prebacivati (kao ovu prvu poruku). Ja sam vam sad ko totalni tuntlek, stoga molim POMOĆ!
Hvala..
;)

ciao Petko...vidit ćeš da nije problem služiti se forumom Smile

svoju galeriju sa radovima možeš otvoriti ovdje:

sva pitanja oko decoupagea postavljaš tu....neke teme već postoje a ako ne nađeš odgovarajuću temu onda otvori novu 

a razmjena salveta i nabavka materijala su tu:
Na vrh
Maya08 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maya08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:06
Mare, i meni je dragosmile188
A godinice, ma tko gleda na 3-4 god razlike...smile58

Na vrh
Petko View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Petko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 09:46
Dobro jutro svima!
Hvala što me primate u svoje malo carstvo..
Mene za početak zanima kako upotrebljavati ovaj formu da ne mučim vas koji se o njemu brinete pa da me morate prebacivati (kao ovu prvu poruku). Ja sam vam sad ko totalni tuntlek, stoga molim POMOĆ!
Hvala..
;)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 09:32
Hej ljudi , ja jutros nešto gledam i ne vjerujem očima.

Izzy je postala moderator!!!!

Izzy draga, čestitam ti od srca!!!smile78

A to za tebe znači da sada moraš " visiti" na forumu, a za nas to znači da ćemo ti zachatavati teme i  hvatati krivine a ti nas uhvati ako možeš LOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:48
Petko pozdrav dobrodošlice iz rijeke smile169
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:04
Petko i ja se pridružujem dobrodošlici smile75

Nadam se da će ti druženje sa nama biti ugodno.Smile

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 00:58
petko lijepi pozdrav i dobro nam doslasmile73
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:23
dobro nam došla Petko Smile
Na vrh
Petko View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Petko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:17
Drage djevojke, dobro veće.
Evo ja sam sada prvi puta ovdje na forumu i za početak bi željela reći da mi se sviđa vaš način komunikacije i radovi.
Nis baš neki specijalac u tome svemu jer i ja još puno toga istražujem, pa bi vam se voljela pridružit u izmjenjivanju iskustva.
Nadam se da će te me prihvatiti...
Embarrassed Petko

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 10:11
to ne znam
pogledaj na okupljanjima forumaša....tamo su sve kavice pa se javi na zadarsku....nadam se da ima netko sa salveticama i od tamo....a sa cvijetnog dijela znam da ima Smile
Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 08:27
A jeli ima koga iz Zadra za kavicu Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.