Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala na posjeti: Retriver Sara, Hana, Smrcko, Anaida, Lilly, Niho, Zeljka23, Bromelija, Perla i Stefkaja. Hvala svima sto ste odvojili malo vremena i prosetali mojim vrtom. Drage moje, ja vec lozim vatru, kod mene su se jako spustile temperature. Jutros je bilo samo 1 stupanj. U nekim dijelovima Norveske je pao snijeg. Zima dolazi ubrzano ![]() A, vi jos uzivate u ljetnim temperaturama. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tvoje cvijeće je tako lijepo i sviježe kao da je sredina ljeta.
Predivna zelena oaza ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrt ti je zaista prekrasan, cvijeće predivno i zdravo, jednostavno odmoriš oči šetajući tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nemogu vjerovati da su tako niske temperature a još sve tako divno i rascvijetano
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kod tebe sve u punom cvatu a tako niske temperature..mi još uživamo u toplim danima..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Fuksija, kako je u tvojem vrtu tako sve blistavo, svježe, čvrsto, zdravo...
početak listopada u Skandinaviji !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ulovila sam ovu sliku u namjeri da kažem da je kao iz žurnala. A takvih je mnogo. Prekrasno ti je dvorište.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno Fuksija.Kao da zima još nije došla u tvoj vrt..Vidim imaš i tithonia,i ja je imam od ove godine.Pravo me oduševila.Ne traži puno a predivno izgleda.Šteta samo što ne može podnijeti zime...Divne su ti i gladiole i dalije...
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala mnogo na posjeti i setnji mojim vrtom.Drago mi je da vam se svidja moj vrt na sjeveru. Hvala mnogo;Stefici, Lori, Bromeliji, Stefkaji, Retriver Sari i Hoyi. Svima puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno na ovo se ne može komentarisati -ostala sam bez riječi ----ma svaka ti čast------zanijemila sam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fuksija kao i uvijek oduševim se tvojim slikama, cvijećem i zelenilom i ne mogu vjerovati da je tako hladno, kod mene se još kupaju.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A ja sam gledajući ovu sliku poželjela da i moj vrt upravo izgleda ovako ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
potpisujem šmrcku i ja bih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt izgleda savršeno...
Potpisujem smrcko i bromeliju...i ja bi takav vrt!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma gledaj ovo, ma to je pravi vatromet boja !!!
![]() Ne mogu ni zamisliti da će tako brzo doći vrijeme kad će ti sve biti prekriveno snjegom....
Veliki je gušt doći kod tebe u šetnju, vrt ti je čaroban
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma krasno, kao i uvijek.
Koliko boja. Prekrasne su ti gladiole |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože opet sam razgledala i nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivan vrt fuksija, stvarno stavlja bez daha.....
sve je tako zeleno, bujno i zdravo!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvoj vrt sam zaljubljena
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja opet imam pitanjce za tebe - na ovoj slici je neka posebna penjačica, kako se zove?? A sve su slike predivne i uistinu u njima uživam svaki put!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |