Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš si viještica
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ček, ček
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gle, digla sam pogled, a ono dolazi niho u moje dvorište
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ne moraš evo to bar sad prolazim sa tobom-ali me baš ove na metli zanimaju samo im treba jedan lijep buket cvijeća još dodati u ruke-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niho, vještice na Kleku, Vještica jedna samo u Bih, a ja u sredini, pričat ću ti jednom kako je to družiti se s njima, a tek jahati na metli-neuništiva sam jes vidla.
Štefkaja izvini ova niho smutila bi i vraga, a mene našla i neda mi živjeti - hvala ti puno. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Evo mene opet u šetnji kroz tvoj vrt..sve mi se sviđa ali agava i plumbago su
![]() |
|
![]() |
|
Ako je ljekovita znači sine ti ćeš živijeti ko kornjača 200 god. Ostavi i meni tu biljku i neku koja brzo ubija -imam nametnika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lorica, felicije ima za izvoz, stvarno se raširila.
Silvek, da malo se sada "uštrkljio", ali je neumoran, ne prestaje cvasti, a kad uzmeš u obzir da cvijetak traje samo jedan dan, odnosno jednu noć - baš zgodna biljka, a k tome još i jako ljekovita.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pogled s balkona je fenomenalan!
A baš gledam noćurak žuti kak on juri u visine...sad znam kaj me čeka druge godine ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
vidim ja da si ti daleko ispred mene sa pretumbavanjem i da ti to dobro ide........
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Niho, sve ok!
Lantana, baš dobro imam krivo ime na njemu - sada znam, a provjerila sam i lora je to napisala. Hvala.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša pored svega ovog cvijeće najljepša je slika ona s agavom.
Sara onaj sedum se zove sedum palmeri, i kod nas u Dalmaciji cvate zimi, treba mu puno sunca i malo vode, onda zimi dobije crvenkastu boju lišća, otporan na sve. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
pa kaži kontenjer a ne baja -bem ti baju to kao neki pauk -kukac-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho baja je kontejner za smeće, srećom agava je prevelika
![]() Sara, ja ga imam pod nazvivom aeonium, ali u lorinoj temi ima točan naziv.
Ni moj sada ne cvate, ali cvasti će u veljači kad još ništa drugo ne cvate.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Triša , krasno dvorište. Vidi se kako biljkama godi jesen. Dosta je bilo prženja na suncu.
I daj pazi na Niho, stalno špija okolo po vrtovima, s motikom na leđima, da ti ne iskopa agavu i mazne teglu sa sedumom
![]() Takav sedum imam i ja, ne znam kako se zove /znaš li ti ili netko drugi?/.
Znam da cvate, ima krasan žuti cvijet, vidjela sam kod frendice, ali moj ne cvate, a tvoj?
Triša
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej ti znaš da se ja već pakujem ali bolan kad kažeš baje šta je to . Kod mene baja je kukac
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima puno, jer pomalo ste svi zaslužni, a i ja sam nestalni tip, pa volim promjene. (kako god to netko shvatio).
Piramida bačva je pampasici samo krug, dna nema, morala sam je nekako ograničiti, pa nema da mrda iz bačve, a korjene neka pruža po cjeloj Rijeci ako želi.
Niho draga, mogla bi malo doć vidjeti kako to izgleda uživo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stvarno imaš super ideje...
A pogled sa balkona je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš zlatne ruke. Stvarno je sve lijepo ali je i meni od zadnjih slika najljepša agava i sedum.
A i sandučić ti je krcat!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čujem da je Triša počela biti konkurencija Gradskoj firmi za uređivanje javnih nasada! Najprije okoliš pred kućom, pa cijelu ulicu i kvart.........Konkurencija kaže da joj dobro ide! Ala bit će i poreza za platit! neka, neka................ Triša tajkun! Lijepo zvuči!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |