LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrčkice, biljka koju si mi dala i stavila sliku je Tradescantia, i dosta je invazivna
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
RS znala sam ja posaditi po 300 do 400 raznih lukovica, ali sada ne može više
![]() |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lora, dobro si ti to svee pretumbala, a vidim da nas čeka uzbudljivo proljeće.
Super rezultat šopingiranja
![]() |
|
![]() |
|
silvek ja sam ih više puta sadila, ali nisu uvijek sve niknule, malo su škakljive
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
One prve lukovice na slici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bromi, a šta su to kockavice?......
Nikako da naučim hrvatske nazive
![]() |
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasne nove lukovice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
obožavam kockavice
![]() |
|
![]() |
|
Kad završim pretumbavanje čeka me još ovo / moje omiljeno proljetno cvijeće/, a to je samo dio...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama,
![]() ali to su jednostavni poduhvati ništa specijalno
Kao što uvijek kažem ako bude zdravlja u proljeće će biti ljepše
Triša danas nisam pretumbavala, bila sam u gostima
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora baš su lijepi mali vrtići, najljepše je kad napravimo nešto novu u vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bit će da još uvijek pretumbava kad je nema.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora jesensko tumbanje je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično ti ide tumbanje i premještanje po vrtu!
Šteta kaj nisam malo bliže vama,čopila bi vam malo seduma. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorica - divota jesenske raskoši je kod tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Otok, ja sam negdje na sredini Vukovarske, pa dole ako ti je poznato prema Paji Široli. Ako imaš prilike javi se i svrati dat ću ti koliko god hoćeš
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, zabljesnuo me ovaj sedum, puno godina sam ga gledala na tom istom prozoru (kad se skrene iz riječke bolnice u današnju Vukovarsku), a sad je opet tamo kao da nisu prohujale godine.
Imam nešto slično tome, ali nisam baš sigurna da li je to. A sada sam pregledala i ostale sličice, krasan ti je vrt, sve ljepši i ljepši |
|
![]() |
|
otok ti si tu negdje u blizini?, ako jesi kad dolaziš i ako trebaš, kod mene ga ima za prodaju
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj sedum je prekrasan i izdržljiv Neki dan sam ga ponovno vidjela na jednom riječkom prozoru, jako bujan u prozorskom sandučiću. Ali štos je u tome da je tamo bio i u vrijeme kad sam studirala (a od toga je prošlo 30 godina) , od tada kad god tuda prođem, on je uvijek tamo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |