Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 243>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 17:11
Čujem da je Triša počela biti konkurencija Gradskoj firmi za uređivanje javnih nasada! Najprije okoliš pred kućom, pa cijelu ulicu i kvart.........Konkurencija kaže da joj dobro ide! Ala bit će i poreza za platit! neka, neka................ Triša tajkun! Lijepo zvuči!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 17:56
Imaš zlatne ruke. Stvarno je sve lijepo ali je i meni od zadnjih slika najljepša agava i sedum.
A i sandučić ti je krcat!Wink
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 18:04
Stvarno imaš super ideje...
A pogled sa balkona je smile227
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 18:05
Hvala svima puno, jer pomalo ste svi zaslužni, a i ja sam nestalni tip, pa volim promjene. (kako god to netko shvatio).

Piramida bačva je pampasici samo krug, dna nema, morala sam je nekako ograničiti, pa nema da mrda iz bačve, a korjene neka pruža po cjeloj Rijeci ako želi.

Niho draga, mogla bi malo doć vidjeti kako to izgleda uživo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:11
Ej ti znaš da se ja već pakujem ali bolan kad kažeš baje šta je to . Kod mene baja je kukac smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:44
Triša , krasno dvorište. Vidi se kako biljkama godi jesen. Dosta je bilo prženja na suncu.
I daj pazi na Niho, stalno špija okolo po vrtovima, s motikom na leđima, da ti ne iskopa agavu i mazne teglu sa sedumomsmile198
Takav sedum imam i ja, ne znam kako se zove /znaš li ti ili netko drugi?/.
Znam da cvate, ima krasan žuti cvijet, vidjela sam kod frendice, ali moj ne cvate, a tvoj?
TrišaClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:56
Niho baja je kontejner za smeće, srećom agava je prevelikasmile195

Sara, ja ga imam pod nazvivom aeonium, ali u lorinoj temi ima točan naziv.
Ni moj sada ne cvate, ali cvasti će u veljači kad još ništa drugo ne cvate.smile64
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:22
pa kaži kontenjer  a ne baja -bem ti baju to kao neki pauk -kukac-smile96i super onda čuvaj mi veliku agavu a one svoje picmoljke što si mi dala  da vidiš kako su lijepi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:41
Triša pored svega ovog cvijeće najljepša je slika ona s agavom.

Sara onaj sedum se zove sedum palmeri, i kod nas u Dalmaciji cvate zimi, treba mu puno sunca i malo vode, onda zimi dobije crvenkastu boju lišća, otporan na sve.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:08
Niho, sve ok!
Lantana, baš dobro imam krivo ime na njemu - sada znam, a provjerila sam i lora je to napisala. Hvala.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 22:01
vidim ja da si ti daleko ispred mene sa pretumbavanjem i da ti to dobro ide........
Usput feliciju, čiji si mi pelcer dala uništile mačke grrrrrr.......molim drugi.... please!!!!!!!

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 22:17
Pogled s balkona je fenomenalan!
A baš gledam noćurak žuti kak on juri u visine...sad znam kaj me čeka druge godineSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 09:30
Lorica, felicije ima za izvoz, stvarno se raširila.

Silvek, da malo se sada "uštrkljio", ali je neumoran, ne prestaje cvasti, a kad uzmeš u obzir da cvijetak traje samo jedan dan, odnosno jednu noć - baš zgodna biljka, a k tome još i jako ljekovita.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 09:56
Ako je ljekovita znači sine ti ćeš živijeti ko kornjača 200 god. Ostavi i meni tu biljku i neku koja brzo ubija -imam nametnikasmile96
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 13:56
Evo mene opet u šetnji kroz tvoj vrt..sve mi se sviđa ali agava i plumbago su
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 15:33

Niho, vještice na Kleku, Vještica jedna samo u Bih, a ja u sredini, pričat ću ti jednom kako je to družiti se s njima, a tek jahati na metli-neuništiva sam jes vidla.

Štefkaja izvini ova niho smutila bi i vraga, a mene našla i neda mi živjeti - hvala ti puno.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:10
Pa ne moraš evo to bar sad prolazim sa tobom-ali me baš ove na metli zanimaju samo im treba jedan lijep buket cvijeća još dodati u ruke-smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 18:04
Gle, digla sam pogled, a ono dolazi niho u moje dvorište
RIJEKA

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:23
Ček, ček smile181....pa izgleda da Niho nosi pelcere za tebe (ovo kaj viri iz kotla za kuhanje vještičjeg napitka)!!!smile96smile96smile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:07
baš si viještica smile232 ja sam znala da si ali tolika bože sačuvaj smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,355 sekundi.