Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupila sam ga u bauhausu..ako može preko reznice ja ti mogu poslati..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
mislim da položnicom, hvala na ponudi ali bolje da nabavim gotovu sadnicu, nemam baš strpljenja a trebao bi mi takvom mijestu da zatvori pogled
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma u bauhausu ima stvarno veliki izbor clematisa..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome si povećala svoj "fond" biljčica! Bravo. Krasan izbor!
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da vas se sviđa moje novo cvijeće..več sad jedva čekam proljeće da sve procvate..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan izbor lukovica,onaj bijeli tulipan je stvarno poseban. još kad sve to procvjeta na proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Meni se isto jako svidio baš taj tulipan, svima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno si se ponovila, dobra kupovina
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi, Štefi, kaj si ti s tačkama išla u šoping?
![]() Jedva čekam proljeće, da vidim kako ćeš sve to "koreografirati u vrtu.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Pa draga Sara tako nekako, a MM se samo pitao gdje ćemo to sve posaditi..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepi ulov,a i meni se posebno sviđa onaj bijelo-zeleni tulipan
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tako ti je to Stefkaja, toliko lijepog cvijeća, a onda ti staviš ovaj tulipan i svi se zaljubimo u njega, stvarno je poseban.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve prinove su prelijepe, ali ipak je najljepši bijeli tulipan, veoma poseban
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala vam svima, baš mi je drago da vam se sviđa bijeli tulipan, vjerujem da kad procvate da če ga biti još ljepše vidjeti u živo..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Je, i ja se slažem da je ovaj bijelo-zeleni papagaj tulipan prekrasan! Ja od proljeća imam nekoliko tih papagaj tulipana, crni - black parrot i lila - blue parrot, i sad sam nedavno kupila još jedan mix lukovica tih papagaj tulipana u raznim bojama i crveno-zelene koji se zovu Rococco, a kupila sam ih i iz razloga što dođu malo kasnije i što im cvijet stvarno dugo traje...sigurno više od deset dana! Prekrasni su!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Papagaji su super - moram i ja ponoviti vaše riječi, kao papagajka |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasan izbor lukovica, narocito onaj tulipan, bas je poseban.
Bit ce sve rascvjetano u proljece. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |