Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:44
E da vidite kakav je  lovac Luka, došle bi sve organizirano autobusom i pile kavu pred njegovom kolibom dok ne dođe. Shocked Ako treba i kampirale bi .

Hvala vam za pohvale i na veselju u mojoj temi. Ma kad ste vi meni sretne i vesele, ja sam još više. smile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:47
došla si....fala bogu da gljive koje si danas jela nisu samo jednom jestive......smile79......puno mi pozdravi lovca Luku sutra i pazi na Hoyića, viš da ju je svega strah! smile78
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:47
Vesele, vesele, gljive je pojela, odi u brbljaonicu vidjeti , ovak hopsa.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:03
Kat.rea...bila, pročitala, pohopsala skupa s njom! smile141za našu Smrckicu!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:13
Baš ste srculencad od curasmile79.

Pazit ću ja na Hojčeku, ako treba nosit ću je i krke( ako znate što je to, na leđima). Jedino da se ne obrne situacija, pa one mene bude nosilaLOLLOL

Trebala sam je ja voziti, pa se ispostavilo da mora ona mene. Vidiš kako se sve okrene. Bar neće trebati tablete za smirenje

Neću joj dati lude gljive, ne brinite one su uvijek rezervirane za meneWinkLOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:18
"Krke"....smile96...ja znam šta to znači...ma živi sam poliglot.....tečno "razumijem" bosanski....za fine dame i gospodu, prijevod bi bio "na leđima", a kod mene se to zove "piša lonca" smile96
Ovo s gljivama...ja bi se i smijala da mi je smiješno...uvijek se sjetim kad su ujak i ujna od MM, "navodno" veliki poznavatelji....nakrkali se nekih gljiva i oboje završili na Zvijezdi na ispumpavanju i svemu ostalome šta slijedi iza toga....Sva sreća da nisu "smazali" nešto otrovnije i otputovalii u vječna lovišta....ujna je poslije rekla da im je bilo super u bolnici, jedino da ih nisu stavili u istu sobu...pa je to bilo malo bez veze....i dalje beru gljive.....svakakve. i naravno konzumiraju....smile96
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:26
  Prvi put čujem za "piša lonca"

Čula sam za  obitelj koja je prvo maci davala gljive za provjeru. Kad nakon večere u neko doba se maca proteže, grči. Oni trk u bolnicu na ispunpavanje, cijela kuća. Došli kući maca se omacilaLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 09:44
Kad smo već kod toga kod nas u Primorju bi se reklo nositi "na krkač" - vidiš ima sličnosti s tvojim izrazom.

Ima kod mene sunčanica, susjed ih nabrao i osušene mi donio - već sam radila paštetu po Jagodinim receptima.

Ormarić koji ti jekupio mm je super, a pomidor mljac.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 02:13
Ima Triška sličnosti i mora biti neka poveznica. Ne znam je li to turcizam?

Danas sam našla jednu sunčanicu i hrpu nepoznatih vrganja, i nešto normalnih.

Hvala za ormarić i pomidor ( pokušavam mu uloviti sjeme).
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 02:15

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 02:42
Pripazite da vam djeca ili netko ne dođu do sjemena ricinusa. Ili da ga slučajno ne stavite sveki u kavu i greškom zamjenita kavuWink
Ricin je sedam puta otrovniji od kobrinog otrovaConfused

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 08:26

A joj Šmrcko u tvom vrtu čovjek malo pase oči, malo se mora smijati!

Veselo i šareno!Big%20smileLOL

Kadifice su zbilja prekrasne a erika Thumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:33
Maćuhica je super, ima tako lijepu boju Smile!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:37
preslatke su macuhice,takve su mi najsladje
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:53
Hvala vam na pohvalamaMaćuhice su mini, jedino takve na buri mogu ostati lijepe. Oduševljena sam sa njima, zahvalne i cvijetaju kao lude cijelu godinu. Lijep su ukras kamenjaru.

E baka nije zezancija kad jednog dana pitaš kao iz pjesme "Što si mi u kavu satvila???"LOL

Čitam da je oleander toliko otrovan da se nesmije ni spaljivati jer i dim može otrovati. A di je rododendron prisutan da med od pčela može biti otrovanShocked
A vidi za rabarabu, a ja bila u potjeri za njom.
<>http://www.24sata.hr/metro/riba-napuhaca-ricinus-i-durdica-jako-su-otrovni/138301/
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:56
Bungica mi je malo oćelavila , ali je ponovo procvjetala.

Sukulentić mi raste.Hug

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 10:58
Ovdje su Korjenčice tvoja dva kaktusa i onaj opasni što sam bodeLOL

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 11:05
Te mini maćuhice su mi prekrasne

I malo o jeziku - na leđima, krke, na krkač - kod nas na karkuc
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 12:09
Lijepa moja, čempres je i dalje kralj, a maćuhice kneginjice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 12:27
Za objesmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.