Satfan2009 traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:30 |
Pregledavajući vrtove forumaša dobili smo želju da i mi uradimo svoj!Imamo ideja ,imamo i prostora (cca 250 metara kvadratni)nedostaju nam biljke!Sastavili smo popis biljki i sjemenja koje mislimo posaditi pa molimo za pomoć.Unaprijed hvala
Pulsatilla Aubrieta Hemerocallis Asphodelus Aquilegia Tomentosa Julibrissin Geranium Lychnis Asclepias Lonicera Bordo perunuka Delphinium Digitalis Coreopsis Astibe Eryngium Plumbago Vatreni trn Clivia Lantana Globularia Heliantus Nigella Platycodon Albizia Gaillardia Celosia Slomih prste pišući ovo a moja supruga jezik sricajući!Još jednom zahvaljujem. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej dragi moji ja vam za sad nemam ništ za dati, ali ovaj vaš predobar spisak me ponukao da ovo ipak napišem, želim da te sve biljčice i pronađete, posadite, i da nam drugo proljeće pokažete taj "cvjetni raj"
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Pa i mi se nadamo !Jedva ćekam da isparceliramo dvorište pa da udarimo po kopanju, frezanju ......poljoprivrednici bi rekli zimskoj brazdi!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Delphinium jednogodišnji
Coreopsis tinctoria Nigella damascena Gaillardia Celosia to imam, ako vas zanima pošaljite adresu na pp ![]() |
|
![]() |
|
Hvala SilveK, strašno si brza!Adresa je poslana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ja imam asclepias, aquilegia, plumbago, lantana, albicia. Prodajem, ako si zainteresiran na pp.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Auuuuuuuuuu,ko bu to sve pročitao,slomila jezik kod prvih par imena
![]() Gle,ja ti pripremim kaj imam-lantane,pakujac sjeme(to je ono aqui....)....heliantus mi poznato zvuči no kak se on zove"zdravo seljački"?
![]() ![]() Za ovo moramo neku kavu smisliti(ili Vž il Bj)jer to ja nebum poštom slala
|
|
![]() |
|
Ma Sasha spremi što god imaš,za sve će se naći mjesta.Cliviu mislim saditi u teglu.A to sa kavicom i nije tako loša ideja.Reci kad i gdje?ja idem odmah staviti džezvu
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Eto nje,a ja čekam prevod tih čudnovatih imena.
![]() Bumo nekaj slično našli ili nekaj kaj ja mislim da se bi tako moglo zvati
![]() |
|
![]() |
|
Ma nemoj niš prevoditi,po onoj starinskoj daj što daš.Mjesta ima,a glavno da se mi nađemo.Kava je već kuhana.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |