Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Satfan2009 traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Satfan2009 traži

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
satfan2009 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 368
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje satfan2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Satfan2009 traži
    Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:30
 Pregledavajući vrtove forumaša dobili smo želju da i mi uradimo svoj!Imamo ideja ,imamo i prostora (cca 250 metara kvadratni)nedostaju nam biljke!Sastavili smo popis biljki i sjemenja koje mislimo posaditi pa molimo za pomoć.Unaprijed hvala

Pulsatilla
Aubrieta
Hemerocallis
Asphodelus
Aquilegia
Tomentosa
Julibrissin
Geranium
Lychnis
Asclepias
Lonicera
Bordo perunuka
Delphinium
Digitalis
Coreopsis
Astibe
Eryngium
Plumbago
Vatreni trn
Clivia
Lantana

Globularia
Heliantus
Nigella
Platycodon
Albizia
Gaillardia
Celosia
 Slomih prste pišući ovo a moja supruga jezik sricajući!Još jednom zahvaljujem.smile217
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:36
ej dragi moji ja vam za sad nemam ništ za dati, ali ovaj vaš predobar spisak me ponukao da ovo ipak napišem, želim da te sve biljčice i pronađete, posadite, i da nam drugo proljeće pokažete taj "cvjetni raj"
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje satfan2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:57
 Pa i mi se nadamo !Jedva ćekam da isparceliramo dvorište pa da udarimo po kopanju, frezanju ......poljoprivrednici bi rekli zimskoj brazdi!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 22:34
Delphinium jednogodišnji
Coreopsis tinctoria
Nigella damascena
Gaillardia
Celosia

to imam, ako vas zanima pošaljite adresu na ppWink
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje satfan2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 22:45
Hvala SilveK, strašno si brza!Adresa je poslanasmile78smile161
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 19:23
Ja imam asclepias, aquilegia, plumbago, lantana, albicia. Prodajem, ako si zainteresiran na pp.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 20:18
Auuuuuuuuuu,ko bu to sve pročitao,slomila jezik kod prvih par imenaLOL
Gle,ja ti pripremim kaj imam-lantane,pakujac sjeme(to je ono aqui....)....heliantus mi poznato zvuči no kak se on zove"zdravo seljački"?Big%20smileA ovaj,hemerocalis je dnevni ljiljan?Ma poima ti ja nemam kaj ti to hoćešLOL.I kaj cliviu misliš vani saditi ili je to neka drugačija clivia?!E to znam kaj je i imam je no nema mladih(ako misliš na sobnu).
Za ovo moramo neku kavu smisliti(ili Vž il Bj)jer to ja nebum poštom slala
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje satfan2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 22:44
 Ma Sasha spremi što god imaš,za sve će se naći mjesta.Cliviu mislim saditi u teglu.A to sa kavicom i nije tako loša ideja.Reci kad i gdje?ja idem odmah staviti džezvusmile96
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 21:36
Eto nje,a ja čekam prevod tih čudnovatih imena.smile138
Bumo nekaj slično našli ili nekaj kaj ja mislim da se bi tako moglo zvati Wink
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje satfan2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 00:31
Ma nemoj niš prevoditi,po onoj starinskoj daj što daš.Mjesta ima,a glavno da se mi nađemo.Kava je već kuhana.smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.