OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 374> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije baka njoj tri...njoj 3 i pol, a ostale lukovice koje su onak malo "slabije" to razdijeli...ali "jedva"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Flavia, hvala na imenu - ugandese, ha sad imam nešto iz Ugande
Lukovice su podijeljene - sve su htjele tulipane, a one što ih ima po 20 komada u paketiću baš i ne, a ja baš volim te male niske, neugledne - tako svi zadovoljni |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma ovo s štrikom je zakon
![]() Kako ima velike cvjetove Clerodendrum ugandese? Izgledaju mi veliki
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok baš zgodna biljčica, ta iz Ugande.(ne znam ni prepisati ima, ali zato zna Flavija i izgovoriti i napisati, i zna, što je najvažnije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mislim da sam vidjela već taj clerodendrum ug. i mislim da jako lijepo miriši...
Koliko lukovicaaaa..... nećeš finit sadit do Božića
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taj clerodendron sam dobila uz komentar - ne znam kako se zove, ali kad ga jednom posadiš više ga se ne možeš riješiti.
Cvijet je prilično velik, miriši, čini mi se da listovi sada u jesen potamne, poljubičaste... i to je sve što znam |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Otok,
![]() ![]() ![]() Prekrasna, nazovima je ugandezica, da ne slomimo jezik, čak je i ovo dosta za izgovoriti. Krasna boja, krasan oblik cvijeta, krasne "latice"i sigurno krasan miris.
Ijoš k tome procvate u listopadu, super.
Čestitam
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Otok, pa kod tebe , biljaka kao u botanickom vrtu.
A, vidim i ti si kupila lukovice za sadnju. Prekrasno ti je sve. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Koliko lukovica,kao u dućanu,a ideja sa kvačicama...genijalna!
Poseban mi je onaj plavi tulipan,jesi taj ostavila sebi? Onaj plavi cvjet,plumbago(valjda sam dobro napisala)jel to trajnica? |
|
![]() |
|
Jesam Piramida, ostavila sam si plavi tulipan (obično ne budu baš tako plavi kao na slici, vidjet ćemo)
Plumbago je trajnica, tu kod nas trebao bi prezimiti bez problema. J a sam grančicu uzela iz jednog dvorišta gdje su posađeni u vrtu i padaju preko zida. Inače ima i svjetlije plavih i bijelih |
|
![]() |
|
Malo vitamina?
Mogranj na jednoj grani puno malih plodova ![]() na drugoj jedan veliki kapitalac ![]() a na vrhu cvjetovi ![]() a mandarine su polako počele dobivati boju ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čitala sam nedavno temu o plumbagu jer mi se jako svidio....i kika je napisala da ne podnosi niske temperature tako da oni koji nisu uz more trebaju ga spremiti zimi negdje u negrijanu prostoriju jer vani ne bi preživio
![]() Otok tvoj vrt i dalje suuuper izgleda a i na štriku ti vise super stvari...bolje nego iz butika
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Na sušilu je prava roba iz butika, bravo za ideju tvoga sina, ima to malo i dublje značenje, mora da je neki berekin.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Otok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj sam cvijet skoro počupala pred jedno mjesec dana, imala je samo lišće i nije htjela cvjetati, a vidi je sada
![]() divim se vašim anemonama, a ja svoju skoro iščupala |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Otok sve je jako lijepo, super si se ponovila sa lukovicama, bit će šareno i veselo proljeće..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
|
|
![]() |
|
Ne mogu izdržati a da vam se ne pohvalim - danas sam dobila paket od naše drage Horti, ne paketić, nego paketinu.
A unutra pravo bogatstvo - od ukrasnih trava, astera, solanuma, globularie, do seduma i rute. Ali slikice nećete sada vidjeti, slikala jesam, ali prokleti kabel - mora da mi je ostao na poslu. Horti, hvala ti još jednom. |
|
![]() |
|
Biće kalisija i grčki olijander i kinder jaje ---važi li
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |