Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 09:22
Nije baka njoj tri...njoj 3 i pol, a ostale lukovice koje su onak malo "slabije" to razdijeli...ali "jedva" smile96
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 09:37
Flavia, hvala na imenu - ugandese, ha sad imam nešto iz Ugande

Lukovice su podijeljene - sve su htjele tulipane, a one što ih ima po 20 komada u paketiću baš i ne, a ja baš volim te male niske, neugledne - tako svi zadovoljni

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 10:23
Ma ovo s štrikom je zakon smile96, svaka čast sinu.
Kako ima velike cvjetove Clerodendrum ugandese? Izgledaju mi veliki smile89 opet nekaj tak krasno, s vjerojatno ne prezimljuje kod mene....mogu sam pasti oči u tuđim vrtovima.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 10:29
Otok baš zgodna biljčica, ta iz Ugande.(ne znam ni prepisati ima, ali zato zna Flavija i izgovoriti i napisati, i zna, što je najvažnije.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 11:05
Mislim da sam vidjela već taj clerodendrum ug. i mislim da jako lijepo miriši...
Koliko lukovicaaaa..... nećeš finit sadit do Božića  Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 11:35
Taj clerodendron sam dobila uz komentar - ne znam kako se zove, ali kad ga jednom posadiš više ga se ne možeš riješiti.
Cvijet je prilično velik, miriši, čini mi se da listovi sada u jesen potamne, poljubičaste... i to je sve što znam
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 12:57
Otok, ClapClapClap, kod tebe uvijek nešto novo, od širih masa neviđeno.

Prekrasna, nazovima je ugandezica, da ne slomimo jezik, čak je i ovo dosta za izgovoriti. Krasna boja, krasan oblik cvijeta, krasne "latice"i sigurno krasan miris.
Ijoš k tome procvate u listopadu, super.
ČestitamSmile
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 14:25
Otok, pa kod tebe , biljaka kao u botanickom vrtu.
A, vidim i ti si kupila lukovice za sadnju.

Prekrasno ti je sve.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 16:34
Koliko lukovica,kao u dućanu,a ideja sa kvačicama...genijalna!
Poseban mi je onaj plavi tulipan,jesi taj ostavila sebi?
Onaj plavi cvjet,plumbago(valjda sam dobro napisala)jel to trajnica?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:30
Jesam Piramida, ostavila sam si plavi tulipan (obično ne budu baš tako plavi kao na slici, vidjet ćemo)

Plumbago je trajnica, tu kod nas trebao bi prezimiti bez problema. J a sam grančicu uzela iz jednog dvorišta gdje su posađeni u vrtu i padaju preko zida.
Inače ima i svjetlije plavih i bijelih
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:38
Malo vitamina?

Mogranj

na jednoj grani puno malih plodova

na drugoj jedan veliki kapitalac

a na vrhu cvjetovi

a mandarine su polako počele dobivati boju

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:42
čitala sam nedavno temu o plumbagu jer mi se jako svidio....i kika je napisala da ne podnosi niske temperature tako da oni koji nisu uz more trebaju ga spremiti zimi negdje u negrijanu prostoriju jer vani ne bi preživio Unhappy

Otok tvoj vrt i dalje suuuper izgleda a i na štriku ti vise super stvari...bolje nego iz butika Big%20smile 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:08
Na sušilu je prava roba iz butika, bravo za ideju tvoga sina, ima to malo i dublje značenje, mora da je neki berekin. Wink
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:47
smile50-kako bi ja to smazala slatko
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:51
Bravo Otoksmile141, predivno, zdravo, sočno voće. Tvoje mandarine su puno ljepše, a valjda i slađe od onih koje sam danas kupila na placu.smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:46
Ovaj sam cvijet skoro počupala pred jedno mjesec dana, imala je samo lišće i nije htjela cvjetati, a vidi je sada

divim se vašim anemonama, a ja svoju skoro iščupala
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:53
Otok sve je jako lijepo, super si se ponovila sa lukovicama, bit će šareno i veselo proljeće..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:36
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ovaj sam cvijet skoro počupala pred jedno mjesec dana, imala je samo lišće i nije htjela cvjetati, a vidi je sada

divim se vašim anemonama, a ja svoju skoro iščupala
---------- Ej Otok to s meni desilo sa dalijama -joj koliko sad ima cvijetova -predivna je
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:41
Ne mogu izdržati a da vam se ne pohvalim - danas sam dobila paket od naše drage Horti, ne paketić, nego paketinu.
A unutra pravo bogatstvo - od ukrasnih trava, astera, solanuma, globularie, do seduma i rute.
Ali slikice nećete sada vidjeti, slikala jesam,  ali prokleti kabel - mora da mi je ostao na poslu.
Horti, hvala ti još jednom.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:45
Biće kalisija i grčki olijander i kinder jaje ---važi lismile58
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,540 sekundi.