Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage uputstva i savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frida traži savjet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Frida traži savjet

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:33
vidiš anđele imam na držaču ključeva u hodniku...možda bi se uklopilo kao komplet...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:26
meni se bež inače nesviđa,al ovo sa prljavom rozom nije loše....Heart
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:25
mogu i sitne ružice,opet super ideja. ja sam čak mislila da na okvir dodas malo zlatne boje pa samo malim i tankim slojem preć krakle lakom da dobijes onaj starinski izgled. a da staviš neki print,neku slikicu sa interneta znas ono dječica sa cvjećem i kolicima,ili male anđele? 
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:21
smile79ma divne ste....upravo kako i ja zamišljam..
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:15
....mislim  da  treba  staviti  ruže,  ali  lijepi  otisak  sa  ne- drečavim  bojama  tj  da  slika  ima  malo  boje  okvira,  dosta  bež, tamno  zeleno,  prljavo  rozo......
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:08
 Rose, itekako si od koristi jer će mi puno pomoći u odluci svaka vaša riječ...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:07
da, vjerojatno neka slika. u antikvarijatu je bio bez nje ( ovakav kakav je na slici)...i meni je bršljan pao na pamet i suncokreti čak, ali sam se uplašila boja...ne bih htjela neko šarenilo...čak mi pada na pamet s bijela boja sa nekim romantičnim, sitnim ružicama...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:04
na tom okviru je bilo nešto ljepljeno ako dobro vidim? što se okvira tiče ja bi stavila motiv bršljana,ovako nesto na zelenkasto a opet da je jednostavno.

drugo mi ništa ne pada na pamet tako da nisam od velike koristiConfused
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:56
 S punim povjerenjem tražim savjet od vas jer smatram da mi ga nitko ne bi dao tako dobro kao vi, ekipa na ovom pdf-u...ovu činjenicu potkrjepljujem samo jednom rečenicom - Pogledajte samo sve te vaše radove! Izvrsni su...
  Radi se o jednom starinskom okviru na kojeg sam jučer nabasala u antikvarijatu, a danas je moj...oduševio me. Stavila bih ga u hodnik i u njega ogledalo..U hodniku već imam dosta starih predmeta pa mi je tako hodnik svojevrsna tematska cjelina..Nisam okvir, u prvi tren, mislila dorađivati, ali onda mi je po glavi počelo vrtiti DECOUPAGE...
  Od vas tražim savjet kakav motiv da uzmem na taj okvir, a da ga ne pretvori u neki kič koji se neće uklapati u "starinski štih"...
 Mislim da ćete me razumjeti što želim...
 Evo okvira

dio

Vjerujem u vas i znam da ce na kraju to biti prava stvar na mom zidu...Hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.