Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 150>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 11:00
Tu nema cvijeća ali ima puuunooo ljubavi! Lijepo, lijepo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 19:43
Aleluja,živa si,već sam mislila da su te marsovci oteli!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 08:24
živa sam draga moja, a kaj bi Marsovci sa tak zahebanom ženskom?
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:03
Možda bi te preprogramirali i pretvorili u nježnu ženu koja se samo smiješi i klima glavom
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:12
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Možda bi te preprogramirali i pretvorili u nježnu ženu koja se samo smiješi i klima glavom

e,ova ti je dobra! Ali teško da bi mogli LOLLOLLOL
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:28
imas lijepe biljcice...smile141
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:01
hvala ti Maslačak7 Hug
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:05
nema na cemu  samo ti nastavi..ja cu opet doci..samo ne komentiram uvijek..volim gledati
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:06
i ja ne komentiram uvijek, ne stignem a lijepog cvijeća na sve strane. Hvala ti i svrati opet
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:11
WoW! Nisam do sad bila kod ebe, vidim da sam dosta propustila. Divno je!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:16
Hi macak! Pa di si ti?  Hvala pohvali i posjeti Hug
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:03
Puno nas je pa ne stignem, ne brini nadoknadila sam, vrt je stvarno divan!!!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:15
ma sve je super teško je nešto izdvojiti prelijep je plumbago ali me uvijek oduševe ružeBig%20smile..reci onaj plavi heliotrop da li može rasti vani(na moru)?
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:26
Duda..pošto nema "gazdarice Hane" na temi...da ti ja odgovorim....heliotropium ti je jednogodišnja biljka...zove se još i vanilin grm...može rasti i tu i tam kod tebe..Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 09:47
OK...onda me ne interesira,lijepo ali bum gledala ga samo na forumu u vašim  vrtovimaSmile
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:39
Opet niš od novih slikica...niš onda...budemo i dalje čekali!....i samo još da pitam...jel ima kakve šanse da mi pikneš po reznicu od Scentimental, Graham Tomas i Blue Magente...možda se zakorijene do proljeća....Embarrassed
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 15:27
ima šanse,budem piknula.....niš ne stignem jer mjenjamo ugovore svim poslovnim partnerima skračujemo vrijeme naplate pa sam u gužvi onak,radim i prekovremeno--koma!  Jedina svjetla točka.... došel je moj paket sa reznicama Fuksiji u Norvešku,još sad ne mogu vjerovati,baš sam sretna!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 21:28
Hej, obriši sandučić..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 23:12
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

živa sam draga moja, a kaj bi Marsovci sa tak zahebanom ženskom?
srami se kako to za sebe možeš reći, ti si prediva neiskvarena iskrena osoba koju ja obožavam baš takvu kakva je.

I znaš da si me splašila, jedva sam te na trećoj strani pronašla, sam mislila da si temu zbrisala, zaktiviraj se! (mislim prava se našla da te kritizira)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 01:24
Bu ona,da vidiš kad krene nadoknađivati zaostatke!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.