Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je sve, ali panj je super..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Slažem se, mene je iznenadila promjena, daje boju panju. A za čuvarkuće, ovo ljeto sam dobila puno novih, od Renee i drugih jedva čekam da počnu mijenjati boju.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mislila sam da je to to.Kad zahladi promjeni boju.To je kod seduma i čuvarkuća isto.Prekrasne boje dobivaju za hladnih dana.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Sad je nekako skroz roza boje.
Može uslikam i posudu sutra. |
|
![]() |
|
To kod datuma je ovo:
![]() A trava je Imperata cylindrica 'Red Baron', meni je isto divna. Hvala! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
"kopanje"su preslatke.Reci mi kakva ti je to trava u njima?Jel to neka niska?Krasno izgleda.
Panj je fenomenalan.No nikako skužiti šta ti je ovo ,kod datuma,u panju?!
I ovu minijaturu sa sedumina i ko zna čime, u posudi,uz panj,si mogla zasebno uslikati .krasno izgleda,ovako polovično
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow! tu je uvijek nesto super....
|
|
![]() |
|
Evo par novih sličica u jesenjem ruhu. Slikano je već pred mrak.
Kopanje, jedna: ![]() Druga: ![]() Novouređena gredica, od ove suše čistac se teško oporavlja. Ujutro je lijep, po danu opet klone: ![]() I panj je dobio jesenje lice: ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odličan posao, uistinu. Čistac imam i ja i redovito ga prorijeđujem i sadim na razna mjesta. Već sam na puno gredica vidjela rub od njega i odlično izgleda jer je svojom bojom baš lijep kontrast drugom cvijeću, a nezahtjevan je sasvim i razmnožava se jako. Usto, lijep je cijele sezone. Tako da je i tvoja kombinacija super!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mačak, krasno obavljen posao
![]() ![]() ![]() Jeli se čistac oporavio?
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Mačak lijepo si ti to sve iskombinirala,baš mi se sviđa promjena a tek kad sve sve to razraste
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala, cure! I Sasha je pomogla u osmišljavanju! Što bih ja bez vas!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako lijepo uređena gredica..
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super si uredila gredicu...!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super...svida mi se kombinacija...stvarno si to super sredila...svaka cast...svakom danom ti je sve lijepsi vrt
|
|
![]() |
|
![]() Čistace sam dobila od susjede i to je bila moja prva biljka posađena u vrt ove kuće, uz njih sam posijala još kadifice i ostala zadivljena da je meni nešto procvjetalo. I počela moja ljubav za cvijeće i ujedno borba s neznanjem. Kod mene su nekih 6-7 god. Sami su se širili, a sad sam ih ja dodatno "razvukla" da dobijem obrub. Moja kćer ih redovito gladi jer su joj mekani ko zeko, možda zato rastu. Lantana, samo nek se širi, naći ću ja njoj mjesta. Bergenia i meni, valjda će uspjeti! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si Mačak ovo iskombinirala, sviđaju mi se te gredice pred ulazima kod vas, još kad dođu ruže bit će super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mačak, sve pohvale za novu gredicu
![]() Priznajem sviđa mi se više od one prije!Bravo1
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gredica je ispala super. Malo zeleno, malo sivo, malo šareno, ma krasno.
Koliko imaš čistaca. Ja sam danas bila tako ponosna što sam svog uspjela razdijeliti na dva dijela, a kod tebe sto biljčica. I da, ono je šumska ivica |
|
![]() |
|
Može rain, na kontinentu sam, kod nas u gradu je uspjela opstati, valjda će i kod mene.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |