Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 323> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
jesenski kokotic
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Toni, krasno ti je ovo ljubičasto kaj ti zoveš jesenski kokotić. Prije par dana je žena na placu prodavala rezani cvijet te lijepe biljke i ja pitala da li možda ima za prodati sadnice, ali ona je rekla da nema.....i onda sam ja malo po netu potražila i našla da to nije kokotić nego alpski jedić (Aconitum napellus). Bez obzira kako ga tko zove, on je prekrasan! A naročito ovaj tvoj bujni primjerak!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ono ljubišasto, što je da je - prekrasno je!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan je kokotić.... Boja mu je posebna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe Toni uvijek neki divovi, prekrasni.
Kad bi kod mene bila zemlja kao tvoja i klima kao kod mene, što bi onda svašta raslo |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam jedan mladi orah koji je ove godine prvi puta rodio.Idem ja danas da si naberem za jesti,naberem pun đep.Kasnije otvorim jednog i nekakovi je bio crven.mislio sam pokvaren je i bacim ga.Nesto kasnije idem ja opet da otvorim jedan i taj je crven i tako redom.Jos nisam vidio crvene orahe ali ga jos nisam ni probao.
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eh, Otok, Nije Bog dao kozi dugi rep!
![]() ![]() Netko ima klimu, netko zemlju.... ali svi imate krasne stvari.
Tonijeve priloge uživam gledati tako daju jedan divan seoski štimung, čak i kad rade!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Toni, super ti je crveni orah....imao je moj tata jedan takav na ranču. Kasnije kad se osuše...još malo potamne pa budu bordo....baš su lijepi i dekorativni, a okus je po meni isti kao i kod onih "normalnih"! Super!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sada trazim dobrovoljce koji ce prvi probati crveni orah.Ako se njemu nista ne desi znasi da je jestiv.Na slici su crveni i normalni orahi da se vidi razlika.
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Toni...bez brige možete jesti te orahe....i kad se kolači naprave...boja je ista kao i kod "normalnih"....sve je isto, samo su ovi crveni meni ljepši!...i rijetko ih tko ima!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Davno sam jela te crvene orahe,praf veli Flavia,nema razlike kad se samelju.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hibiskusi puni sjemenja
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |