Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stalak je lijep sam po sebi, ali ti si ga popunila lijepim biljkama i sve zajedno je super.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Odličan je tvij stalak,bila sam i ja da vidim ima li još koji u Pevecu,ali naš se zatvara tako da ima još samo par proizvoda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
U Pevecu, stvarno je čvrst, nije od tanke žice, lijepo nosi težinu cvijeća, jedimo što mog sinčiča od 1god i 5mj neodoljivo podsječa na kolica pa je sve skupa pokušao gurati, ali mama mu je lijepo objasnila da je to strogo zabranjeno, pa ga se, za divno čudo, prošao.
Hvala još jednom! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mačak, baš je stalak poseban!! I predivan ovako pun cvijeća.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
super ti je jesensko ruho kao i prinova
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Stalak je jako lijep i praktican. Gdje si ga kupila?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ukrasni luk sigurno ce te oduseviti:)
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala Željka i Sara!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Mačak,
presladak ti je vrt, panj je fenomenalan, krasni sedumi, sukulenti i kaktusi, a kompozicija s kuruzom, tikvicama i cvijećem krasna.
Lijepa je jesen u tvojem vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Špeceraj je odličan!
![]() Stalak za cvijeće je baš lijep,a biljkice su se super uklopile!
|
|
![]() |
|
Hvala! Šta bi, tulipani su mi baš bili predivni, posebni. Mada MM hoće samo crvene, a ni ne gleda ih, al nisu tulipani ako nisu crveni. Zato često kupim paket crvenih i paket drugačiji, svakom jedan
![]() A ukrasni luk sam vidjela prošle godine kod jedne žene u vrtu, predivni su bili, pa moram i ja to imati u svom vrtu! Sad samo treba dočekati proljeće! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako je lijep zakašnjeli rođendanski poklon i biljčice su ti savršeno smještene na njemu. Špeceraj je odličan!.....jednostavno čovjek ne može da ne kupi kad "bode u oči", zar ne? Ova dracena, za koju kažeš da je imaš dvije godine i da brzo raste je također jako lijepa! |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijep si poklon kupila,baš nešto što ti treba za tvoje biljčice.
|
|
![]() |
|
Da, moj onako blijedo pogleda i samo veli "aha". Davno je rekao da voli cvijeće, posebno tulipane i crvene ruže pa sad kad krene prigovarati ja samo napomenem te izjave, tako da polako odustaje od prigovora.
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Poklon iako je stigao kasnije dobro ti je došao,a biljkice na njemu izgledaju savršeno,a onaj špeceraj je za jesti ili....To ti mene pita mm kad se vratim sa nečim takvim!!!
![]() |
|
![]() |
|
Još u 5-om mjesecu imala sam rođendan i od svekija dobila kune da si kupim poklon, kune potrošila, a od poklona ništa. Ali uz najavljeno zahlađenje i biljkice se počele seliti u kuću, pa je i zakašnjeli poklon ipak stigao:
![]() ![]() Ovo sam uzela uz špeceraj ![]() ![]() I još jedna biljkica koja je kod mene već dvije godine i brzo raste: ![]() |
|
![]() |
|
Da, s hrpetinom lišća, pol dana sam
![]() Hvala Štefica! |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepi jesenski ugođaj
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Gnjavim pomalo no imam jedno mjesto gdje mislim prebaciti ukrasne trave,one niže naravno i zato me zanima ova tvoja.Koliko visoko naraste?I kako se zove,naravno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |