Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hosta - Funkija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hosta - Funkija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 22:28
Aha,a si vidla onu drugu žutu sa crvenim nogama?Ne bi se štela mešati u tvoju kontracepciju vrta,al ima i astilbica manjih od 25,da malo pofarbaju cijelu situaciju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 21:36
Rain, pregledala sam slikice hosta koje si naručila i moram priznati da si napravila odličan izbor. Moj favorit je On stage: prekrasna žuta hosta!Thumbs%20Up
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 21:15
Puce, nemoj neko da na mene zaboravi!Confused Sve kaj je manje od 25 cm može u moj nazovi-vrt, prema tome prosim da se na mene i moje peneze računa.Big%20smile
A sad idem pogledati što si je to rain naručila. (Sva drhtim k'o alkić!Clown)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 14:02
Ček,ček,još nisu progurale carinu.Da ne bi ispala (k)carina.Držte fige!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 13:26
Ma nema veze, budemo skemijale neku drugu turu. Koliko znam, dostava je ponekad skuplja od biljke, pa se isplati udružiti snage. Uživaj u svojim novim ljubilicama.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 11:29
Meni trebaju stići Rain forrest,On stage,Morning light i Fire Island.Za White feathers čekam odgovor,vjerojatno u iduća 2 dana.Ove 4 sam osvojila na Ebay aukciji,po 5 funti,dostava bu oko 15 funti,a White bi naručila po punoj cijeni,ako je još imaju.To je ista kuća od koje sam kupila Tokudame,sadnice su ok.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 10:54
Rain, ako je ''bijelo perje'' u pitanju i ja nudim novce!!!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 10:34
Bem mu...već su naručene i plaćene..zakaj prije nismo pričale o tome...al ima dana,bumo nekaj skemijale!!poz!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 08:43
Drage moje hostoljubiteljice, kako je krasno u ovo tmurno jesensko jutro čitati vaše dijaloge o hostama, pa tko o čemu vas dvije o novitetima i to ekskluzivnima. Rain, molim te kad budeš naručivala, ako nije problem, misli na mene. Znam da nisu jeftine, hoćeš odmah novce. poz...
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 23:03
Držim fige da se 'opernatiš bijelim perjem', a ja ću mladicu jako rado primiti, njegovati i u njoj uživati.smile78
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:59
Ako nekaj jako želiš,nije nedostižno.Evo,ako ju ja uspijem nabaviti,prva mladica je tvoja,pa nek ti svijetli!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:52
Oh, da, jaaako bi dobro pristajala u moj vrt njena anemična prozračnost!Wink
No, meni se čini da ne treba težiti nedostižnom. Bila bih jako zadovoljna da moja slijedeća hostica bude hosta cats eyes ili možda charich, a znam gdje me čeka hosta high society.smile188
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:12
E,onda bi u tvoj vrt zaista pristajala White feather!Ona svijetli!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:33
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

lijepi su ti pelcerići za pohvaluClap
Ujedno jedn vrlo dobar link o svim mogućim vrstama hosta

Odlična stranica! Oduševile su me slike Uzo no Mai  mini hoste, jer je izbor fotografija te japanske hoste vrlo malen.

Rain, istina je da sam se 'zapalila' za hoste, prije svega jer mi je nazovi-vrt gotovo cijeli dan u hladovini, pa je izbor biljaka znatno manji nego za sunčana ili polusjenovita mjesta. Broj kultivara na svjetskom i europskom tržištu je veći od dvije tisuće, a na našem je, hajmo reći, svakim danom sve veći, naročito u kategoriji srednjih, malih i mini hosta, koje su zanimljive za srednje, male i mini vrtove (kakav je moj).
Vrtovi u hladovini pomalo su tamni, a šareni listovi hosta i hostica unose svjetlo, naročito oni kultivari koji su prošarani bijelom i krem bojom.
Ono što me posebno veseli su različiti oblici i tekstura listova: dugoljasti, okruglasti, srcoliki, šiljati, rebrasti, volanasti, glatki, kožasti....., pa su u vrtu stiče dojam da je posađeno više različitih vrsta biljaka.

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 20:03
Perla,baš si se zaistinu zarazila hosticama,ove male su preslatke!Jedva čekam proljeće da se malo hvalim sa svojim hostama i hosticama.Ima jedan engleski site gdje se mogu razgledati i naručiti hoste;a izbooooor,boli glava.A cijeeene,isto boli glava!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 19:19
lijepi su ti pelcerići za pohvaluClap

Ujedno jedn vrlo dobar link o svim mogućim vrstama hosta

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 16:31
Preslatke su ti minice Perla, veselim se što si ih pribavila kad ti je to bila tako velika želja. Bit će prekrasan mali hostinjak Clap.
Na vrh
pipistrela View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pipistrela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 15:13
bit će ljepe cure kad narastu, baš vam zavidim
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 13:30
Uhvatila ''fotografa'' za perčin čupave kose i uspjela dogovoriti fotografiranje hosta i hostica - začetak malog hostinjaka:

U prednjem planu moja tri mini noviteta, a u velikoj posudi hoste mix kupljene na Flori: šarenolisna, zelena s krem i zelena s bijelim rubom. Moja ljevica ovdje služi samo kao mjera veličine.

Na slijedećoj slici su minići, koje bih najradije stavila na stol u sobi da mogu stalno uživati, ali se iskreno bojim da bi ih centralno grijanje satralo.

S lijeva na desno: moja tako željena 'plava mišja uheka' (blue mouse ears), neidentificirana bijelo-zelena minica i 'zmajevi repići' (dragon tails), koji još ne pokazuju svu svoju cik-cak ljepotu.

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 07:19
I ja sam sretna. Sandučić ispraznila, hvala. poz...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.