Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 36>
Korisnik
Poruka
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 15:56
Još u 5-om mjesecu imala sam rođendan i od svekija dobila kune da si kupim poklon, kune potrošila, a od poklona ništa. Ali uz najavljeno zahlađenje i biljkice se počele seliti u kuću, pa je i zakašnjeli poklon ipak stigao:

Ovo sam uzela uz špecerajLOL:

I još jedna biljkica koja je kod mene već dvije godine i brzo raste:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:52
Poklon iako je stigao kasnije dobro ti je došao,a biljkice na njemu izgledaju savršeno,a onaj špeceraj je za jesti ili....To ti mene pita mm kad se vratim sa nečim takvim!!!Big%20smile
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:57
Da, moj onako blijedo pogleda i samo veli "aha". Davno je rekao da voli cvijeće, posebno tulipane i crvene ruže pa sad kad krene prigovarati ja samo napomenem te izjave, tako da polako odustaje od prigovora.Tongue
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:03
Lijep si poklon kupila,baš nešto što ti treba za tvoje biljčice.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:52

Jako je lijep zakašnjeli rođendanski poklon i biljčice su ti savršeno smještene na njemu. Špeceraj je odličan!.....jednostavno čovjek ne može da ne kupi kad "bode u oči", zar ne? Ova dracena, za koju kažeš da je imaš dvije godine i da brzo raste je također jako lijepa! smile72

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:34
Hvala! Šta bi, tulipani su mi baš bili predivni, posebni. Mada MM hoće samo crvene, a ni ne gleda ih, al nisu tulipani ako nisu crveni. Zato često kupim paket crvenih i paket drugačiji, svakom jedanBig%20smile.
A ukrasni luk sam vidjela prošle godine kod jedne žene u vrtu, predivni su bili, pa moram i ja to imati u svom vrtu! Sad samo treba dočekati proljeće!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:52
Špeceraj je odličan!LOL
Stalak za cvijeće je baš lijep,a biljkice su se super uklopile!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:26
Draga Mačak,

presladak ti je vrt, panj je fenomenalan, krasni sedumi, sukulenti i kaktusi, a kompozicija s kuruzom, tikvicama i cvijećem krasna.
Lijepa je jesen u tvojem vrtuWink
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:40
Hvala Željka i Sara!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:56
ukrasni luk sigurno ce te oduseviti:)
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 23:31
Stalak je jako lijep i praktican. Gdje si ga kupila?
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 14:44
super ti je jesensko ruho kao i prinova
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:05
Mačak, baš je stalak poseban!! I predivan ovako pun cvijeća.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 20:07
U Pevecu, stvarno je čvrst, nije od tanke žice, lijepo nosi težinu cvijeća, jedimo što mog sinčiča od 1god i 5mj neodoljivo podsječa na kolica pa je sve skupa pokušao gurati, ali mama mu je lijepo objasnila da je to strogo zabranjeno, pa ga se, za divno čudo, prošao.
Hvala još jednom!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:33
Odličan je tvij stalak,bila sam i ja da vidim ima li još koji u Pevecu,ali naš se zatvara tako da ima još samo par proizvodaUnhappyA što se tiče tvoga sina samo ću reći pravo mamino dijete,voli cvijeće i gotovo!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:34
Stalak je lijep sam po sebi, ali ti si ga popunila lijepim biljkama i sve zajedno je super.Clap
život je more
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:46
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Odličan je tvij stalak,bila sam i ja da vidim ima li još koji u Pevecu,ali naš se zatvara tako da ima još samo par proizvodaUnhappyA što se tiče tvoga sina samo ću reći pravo mamino dijete,voli cvijeće i gotovo!!!Thumbs%20Up

Naš su isto skroz presložili, gornji kat zatvorili.
Da pomagao mi je zalijevati cvijeće čitavo ljeto: on drži šmrk, a ja pomićem njega zajedno sa šmrkomLOL.
Dok mi cura pokupi dva lista i viće ja sam se umorilaaaaa
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 22:53
Ima tu svakakvih ljepota, od panja do novog stalka za cvijeće.
Jako lijepo, sve pohvale
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 08:46
Thumbs%20UpStvarno imaš stila! Bravo!ClapClapClap
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 08:57
Clap za ovaj prilog uz obvezni špeceraj, a u ovo doba mislim da ovome nitko od nas nemože odoljeti (uvijek nađemo nešto ljepo, novo, zanimljivo) a i stalak ti je super
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.