Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
imaš pravo Izzy dobro je znati....Eto vidiš imamo i novi slogan-Drvofiks je najbolji ženin prijatelj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala vam svima!
![]() Naime, ljepilom za tapete se tapete ne mogu ljepiti na drvo jer je drvo neupijajuća podloga! Stoga u tom slučaju recite "Dobar dan" najboljoj stvari na svijetu (osim čokolade i kave i možda još nekih mmmm, stvari ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kad sam počela čitati tvoj "uvod" u ovu kutiju, znala sam da mogu očekivati nešto jako, jako lijepo... ali ovo nisam čekivala... ovo je savršeno... doslovno savršeno.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pogodila si starinski štih, tako jednostavno, a otmjeno!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ti si savršena u izradi kutija! Prelijepa je!!!
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno i elegantno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a šta da više kažem za tvoje radove
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Pedantno i profinjeno kao i uvijek.( nemam kaj za dodati jer prvo moram zatvoriti usta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutija je prekrasna! mladenki će se sigurno svidit. u to sam uvjerena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
vaaaauuuuuu
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Zadnjih nekoliko dana sam posvetila izradi još jedne kutijice za vjenčanje, "ambalaža" za koverticu...
![]() Odlučila sam se za okrugli oblik jer mi je to nekako prigodno prilici, romantičnije i umjesto salvete sam ovaj put malo eksperimentirala s tapetom... Nisam jednostavno mogla odoljeti kad sam ju vidjela, morala sam isprobati! ![]() Ovako je izgledalo na početku.... Puno brušenja i bojanja je prošla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Rokovnik je za 10+!!!
![]() |
|
![]() |
|
Curke, velika pusa svima!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy neman sta dodat, cure su sve rekle,prekokrasan mi je rokovnik
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |