renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Koja gomila radova. Jako dobro. Sviđa mi se ideja sa kantom za smeće. To još nisam vidjela da je netko radio. I kutija mi je jako sjela, i torba jako dobra ideja, ma da ne nabrajam sve....... Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...da kanta za smeće...odlična ideja...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pa kako si ti bila vrijedna!!
![]() Sve mi je lijepo ali moram izdvojiti tacnu i bočicu za ulje,prekrasan motiv.
Bit ću slobodna i predbilježiti se za tu salvetu ako imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno renn!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
renci i mene je osvojila ova cura u drvenom okviru(motiv je prekrasan,odavno ga iman vec isprintanog,ali jos nije dosa na red),a bome i slika sa magnolijama,tako si ju super doradila sa bojama..ostali radovi isto hvale vrijedni.. osjecaj za boje ti je fenomenalan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko prekrasnih radova!! al okvir i torba su me posebno osvojili!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Renn okvir je prekrasan, tako je romantičan!
|
|
![]() |
|
hvala vam svima! u nedostatku vremena samo čirnem, jer mi je tempo 100/h, al proć će, pa ćemo se češće "družiti"
pozz, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
meni je okvir predivan!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Renn super kanta za smeće i moja je na redu.
![]() Ostali radovi su mi njamiii.....a okvir, lampa....ma sve ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
okvir mi se jako dopada....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dobra većer, ekipa!
Evo ima uru da pokušavam stavit svoje nove radove, međutim nikako ne uspijevam. Dobivam poruku da nije server OK. Znate li šta o tom? Taman kad sam se opet "zalaufala", kad ono neš, ne! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jel si stavljala preko cvijeta info?
evo ja sam isprobala i meni radi ok....jel možda tebi veza opet loša?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivni radovi..svaka cast
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |