Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 184> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Juhuhu, darak je predivan!! Čekamo slikice i iz vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma ne bude on nikaj - kad je ženska diplomacija na djelu svi oni kapituliraju
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Hana. Trebat će mi ribarska mreža kad me MM ispali iz topa
![]() ![]() Još nisam sve stigla pogledati, išla sam odmah javiti da sam dobila. Sutra ću pregledati čim prije ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivan poklon, ali i zavređuješ ga kak si vrijedna .... svaka čast Zvrkici..kad se malo odmoriš napiši kaj si sve dobila i kaj je na cd-ima ak se more znati. Ako ti još nekaj treba javi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni poklon koji me dočekao danas kod kuće. Poslala mi ga Zvrkić iz daleke lijepe Engleske. Paketić je bio totalno iznenađenje i sadržaj me jako iznenadio,kao da sam da sama birala
![]() Hvala ti Zvrkić na iznenađenju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primila na znanje Hoja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joj da vas moja mama čuje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
pa jesam ili nisam preuzela štafetnu palicu bako, ima da me slušate hahahahahah
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tvoja urea uredno korištena |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Podvikni dva put i odma posluša od prve!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Samo sam malo virnula kod tebe, vidim da si bila vrijedna, bravo, drugo nisam ni očekivala od tebbe.
Sada ću se polako odšuljati da se ne probudiš.
Vidimo se na kavici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice brzo na spavanje......
![]() ![]() da nam budeš orna za sutrašnju
![]() |
|
|
![]() |
|
Šmrčkice brzo na spavanje......
![]() ![]() da nam budeš orna za sutrašnju
![]() |
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Obozavam kaktuse i sukulente ali moram priznati da nisam znala da Crassulu zovu jos i Japansko drvo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Evo me konačno u mom vrtu. Dva dana smo gljivarili, radili, kopali, sjekla malč, čupala biljke za kompost. MM je izvadio zadnje gigantske korijene. Pokušavamo srediti da ne ostaje nered prije snijega. Ubili smo 5 voluharica, skakala sam od straha, al su brze. Bojala sam se da mi ne ulete u nogavicu, iskakale su iz kompostera koji sam sređivala. Ruke su mi kao hrastova kora, jakkk
![]() Hvala Željkić, Alisica i Mačak ![]() ![]() A moja Hamara kakve tek ja komplekse imam kad sam vidjela tvoju hacijendu ![]() Hvala Flavijica ![]() ![]() Hoja dogovoreno, davat ću mojim biljkama banane u infuziji zbog kalija ![]() ![]() Hvala vam svima na posjeti od umornog Šmrcka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasno!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno ti je lijep krumpirko. Gledam tvoje biljke. Pucaju od zdravlja i zelenila. A moje obilnog cvata, a list jadan.
Najbolje da jedan tjedan ti dohranjuješ kod mene, a ja kod tebe i obrnuto.
Moje biljke nemaju dušika i željeza, tvojima fali kalija!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Smrčkice super su ti biljčice.Krompirko je predivan..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić...krumpirko od Hoye je odličan....izgleda ko da je brat od mojeg mladog! Super je to što stalno cvatu! ...nisi na gruntu danas...a vikend je?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |