Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nuna da si ih jučer vidjela (dalie) neka smeđa, sparušena gomila...naime, na brijegu je prvi pravi mraz poharao i uništio sve što je mogao,susjedi kažu da je sve bijelo bilo po tlu
![]() ![]() oduševio me cvijetić begonije zapelcane od Zagorkine ![]() ![]() ![]() a dobro se drži i satfanova...tek sad sam skužila da su iste ![]() ![]() a oduševila me i Hojina hoya jer je potjerala jednu duuugačku mladicu ![]() ![]() kućna sreća će pokoriti sve oko sebe kako je krenula ( Silvekina) ![]() ![]() moja palchi se ipak izvukla...odumrle su joj 2 grane, ali je zato počela tjerati na drugim mjestima ![]() ![]() drage moje, sutra napokon pripremam obećane paketiće i u ponedjeljak kreću ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Rudbeckiama sam oduševljena.Koliko su lijepe i konstantno cvatu.
Ove hoste iz sjemena su ti u vrtu ili tegli?Ako su u vrtu(za tegle poima nemam)onda ih samo ostavi,njima ne smeta zima
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako su samo dalije vesele,svaka čast sigurno ih dobro paziš i maziš.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anaida, jesu to su te, prekasno posađene dalije, a ljepše su nego one posađene prošle godine u prabo vrijeme
bako...pa tjera se moja maca svako malo ![]() ![]() Lantana, budem ja njih porezala kako ti kažeš, već sam jednu koju su mati i sin mački potrgali, zapikla u zemlju i primila se kako mi se čini ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dalije su ti prekrasne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nadam se da neće još "pravi" mraz. Bila bi šteta jer ti je cvijeće još predivno!
![]() A mace! Imala sam davno baš takve , vrlo slične tvojima, otšetali davno, davno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo i rascvjetano još uvijek kod tebe Kontesa, dalije su baš prave
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontessa, dalije su i meni predivne - to su one koje si kasno našla u garaži!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Niho i stefkaja hvala, ali neće još dugo, na brijegu je fest zima
![]() smrcko pa normalno ...sjeme se napravi u jednom kao tobolčiću na mjestu gdje je bio cvijet...dobila sam sjeme prošle godine i izrasle su dvije hostice samo ne znam hoće li preživjeti zimu jer su male dosta |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super ti je sve cvijeće, kod tebe je sve još u punom cvatu.. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma kakvog sjemena, iz cvijeta nastaje sjeme? ![]() Na proljeće sam mislila da je hosta nestala, i kopajući nađem neka vlakna sa malim lukićem. Prebacim na drugo mjesto i nakon toga vidim kanal od voluharice direktno prema hosti. Mislila sam da je gotova ali sam se ipak nadala da će nešto narasti, i stavim oko nje otrova u kanale voluharice. Iz te hoste su i nikle dvije hostice. Je li pojela voluharica prvu lukovicu pojma nemam, ali je išla je zameziti. Ako nebude kasno stavit ću je u mrežu, dosta sam biljaka stavila u mreže. čak i jabuku , jer je može izglodati i uništiti. Od oružja sam nabavila za voluharice pištolj( MM skoro mene upucao), stupice, 2 vrste otrova. Koliko god ubijem kao sa su gremljini samo se poduplava broj ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože koja kombinacija dalija svaka čast -predivne boje
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
cure hvala
![]() Smrcko pa šala mala ![]() ![]() ![]() Horti pa ja sam njih pazila i mazila koliko god sam mogla, odmah ih sa sijenom pokrila da ih sunce ne prži i evo ih ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš sam neki dan razmišljala kako ti sigurno ništa nije opstalo od onoga što sam poslala jer nije bilo baš vrijeme za presađivanje.
A one su čak i procvale
![]() Crveni je penstemon barbatus a žuti hemerocallis.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Krasno ti je cvijeće...dalije, ruže, zvjezdani
![]() Mice mace su bombončići
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma zelena čista, bijeli cvijet. A što da ti dam. Od prošle godine mi od jedne nastale dvije. Dobila jednu od susjede to je tri. Dala Hoji i Lori, ostala mi jedna. Mislila sam da će ih biti više . Obećala sam mojoj mami jer ih obožava, a ima samo jednu vrstu. Ako iduće godine opet budu od ove jedne samo dvije, ta druga ide mami. I opet ja sa jednom. Nikad da dođem do sebe da imam dvije. A dobro počekat ću. Samo da ih voluharice ne popapaju. Nisam ih zaštitila ničim, a trebala sam.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kontesa, drago mi jeda sam navratila u tvoj vrt u kojemu se ne prepoznaje jesen jer ti je cvijeće u punoj cvatnji.
Krasno, čestitam
|
|
![]() |
|
jedino ovako sam uspjela vidjeti svoje dature..samo na žalost niti jedna nije uspjela napraviti sjeme, pojma nemam zašto, sreća da sam koju sjemenkicu od prošle godine spremila
![]() ulov iz botaničkog je odmah cvao,,,tradenscantia ako sam dobro smislila ![]() Sashini niski asteri ![]() ![]() ![]() kišica je pala i ukrasila ružice ![]() ![]() opet malo dalija ![]() i ovo su vam naši zvjerkići...mama i sin opetovano žicaju jesti..jer ako ste mislili da se može klopati da oni ne žicaju, prevarili ste se ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
malo su me okupirali moji zagorci na brijegu ovih tjedana pa nisam ništa stigla, ali kažu da nikad nije kasno
![]() Smrckoo, taman sam htjela koju sličku zakeljiti i eto i tebe u mom hlaaadnom vrteku ![]() ![]() na koju hosticu misliš? imam samo dvije vrste..skroz zelenu i šarenu ili ću dobiti još koju? ![]() ovu ljepoticu će Horti znati imenovati ako svrati..samo ju nisam nikako uspjela dobro uslikati, a ona zvijerčica iza je moja prijateljica Zlatka ![]() ![]() penstemon barbatus ![]() i za sedum je Horti "kriva" ![]() ![]() rudbeckia me oduševila jer nisam mislila da će već cvasti..ljetos stogla iz Silvekinog vrta i sad se u mom šepuri i gura sa susjedama ![]() ![]() a susjede su joj Lantanine ljepotice koje su u pupoljcima, samo ne znam hoće li uspjeti cvasti jer su za sutra rekli samo 1 celzijus ![]() ![]() Hoooortiiiiii je i za ovu ljepotu u mom vrtu kriva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |