Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:47
smile227- Kućna srećica je baš predivna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 23:07
nuna da si ih jučer vidjela (dalie) neka smeđa, sparušena gomila...naime, na brijegu je prvi pravi mraz poharao i uništio sve što je mogao,susjedi kažu da je sve bijelo bilo po tlu Confused a idući tjedan kažu 20 stupnjeva..pa ti budi pametan, ali sreća da su sve tegle spremljene u kuću dok se podrum malo ne dovede u red..ma imala sam nos Wink nisam stigla slikati kako to izgleda, ali budem..malo kućnih cvijećki

oduševio me cvijetić begonije zapelcane od Zagorkine Smile

a dobro se drži i satfanova...tek sad sam skužila da su iste Smile

a oduševila me i Hojina hoya jer je potjerala jednu duuugačku mladicu Smile

kućna sreća će pokoriti sve oko sebe kako je krenula ( Silvekina) Smile

moja palchi se ipak izvukla...odumrle su joj 2 grane, ali je zato počela tjerati na drugim mjestima Wink ovog donjeg dijela listova prije nije bilo

drage moje, sutra napokon pripremam obećane paketiće i u ponedjeljak kreću Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:49
Rudbeckiama sam oduševljena.Koliko su lijepe i konstantno cvatu.
Ove hoste iz sjemena su ti u vrtu ili tegli?Ako su u vrtu(za tegle poima nemam)onda ih samo ostavi,njima ne smeta zimaWink
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:25
Kako su samo dalije vesele,svaka čast sigurno ih dobro paziš i maziš.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:15
Anaida, jesu to su te, prekasno posađene dalije, a ljepše su nego one posađene prošle godine u prabo vrijeme
bako...pa tjera se moja maca svako malo Wink da zapakiram koju kada bude vrijeme?? smile42

Lantana, budem ja njih porezala kako ti kažeš, već sam jednu koju su mati i sin mački potrgali, zapikla u zemlju i primila se kako mi se čini Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 18:04
Dalije su ti prekrasne Clap, lijepo si ih iskombinirala po bojama, a ona pacifička krizantema se jako lijepo zeleni, procvjetat će ona, njoj ne smeta zima, a kad ocvate poreži je dopar cm od zemlje, a to što porežeš zabodi u zemlju i na proljeće će iz toga potjerati mlade pa tako možeš imati više grmova.
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:47
Nadam se da neće još "pravi" mraz. Bila bi šteta jer ti je cvijeće još predivno!Thumbs%20Up
A mace! Imala sam davno baš takve , vrlo slične tvojima, otšetali davno, davnoCry
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:11
Lijepo i rascvjetano još uvijek kod tebe Kontesa, dalije su baš prave
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 15:47
Kontessa, dalije su i meni predivne - to su one koje si kasno našla u garaži!??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:26
Niho i stefkaja hvala, ali neće još dugo, na brijegu je fest zima smile66
smrcko pa normalno ...sjeme se napravi u jednom kao tobolčiću na mjestu gdje je bio cvijet...dobila sam sjeme prošle godine i izrasle su dvije hostice samo ne znam hoće li preživjeti zimu jer su male dosta

Zagorski bregi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:14

Super ti je sve cvijeće, kod tebe je sve još u punom cvatu..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:07

Ma kakvog sjemena, iz cvijeta nastaje sjeme? Shocked

Na proljeće sam mislila da je hosta nestala, i kopajući nađem neka vlakna sa malim lukićem. Prebacim na drugo mjesto i nakon toga vidim kanal od voluharice direktno prema hosti. Mislila sam da je gotova ali sam se ipak nadala da će nešto narasti, i stavim oko nje otrova u kanale voluharice. Iz te hoste su i nikle dvije hostice. Je li pojela voluharica prvu lukovicu pojma nemam, ali je išla je zameziti. Ako nebude kasno stavit ću je u mrežu, dosta sam biljaka stavila u mreže. čak i jabuku , jer je može izglodati i uništiti.
Od oružja sam nabavila za voluharice pištolj( MM skoro mene upucao), stupice, 2 vrste otrova. Koliko god ubijem kao sa su gremljini samo se poduplava brojConfused

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 11:21
Bože koja kombinacija dalija svaka čast -predivne boje
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 10:39
cure hvala Smile
Smrcko pa šala mala Tongue ma neće ih valjda popapati živine, a ove zelene ja već imam dvije i dvije su izrasle iz sjemena, ali su maaale male (možda sam ih trebala u teglice stavitiStern%20Smile) ne brini, ako opstanu imat ćeš dvije Wink

Horti pa ja sam njih pazila i mazila koliko god sam mogla, odmah ih sa sijenom pokrila da ih sunce ne prži i evo ih smile198 mislim da je preživjelo više od pola biljčica...poslikat ću pa ćemo ih identificirati Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 07:30
Baš sam neki dan razmišljala kako ti sigurno ništa nije opstalo od onoga što sam poslala jer nije bilo baš vrijeme za presađivanje.
A one su čak i procvale Clap.
Crveni je penstemon barbatus a žuti hemerocallis.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 07:08
Krasno ti je cvijeće...dalije, ruže, zvjezdani Clap
Mice mace su bombončići Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 00:33
Ma zelena čista, bijeli cvijet. A što da ti dam. Od prošle godine mi od jedne nastale dvije. Dobila jednu od susjede to je tri. Dala Hoji i Lori, ostala mi jedna. Mislila sam da će ih biti više . Obećala sam mojoj mami jer ih obožava, a ima samo jednu vrstu. Ako iduće godine opet budu od ove jedne samo dvije, ta druga ide mami. I opet ja sa jednom. Nikad da dođem do sebe da imam dvije. A dobro počekat ću. Samo da ih voluharice ne popapaju. Nisam ih zaštitila ničim, a trebala sam.Cry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:34
kontesa, drago mi jeda sam navratila u tvoj vrt u kojemu se ne prepoznaje jesen jer ti je cvijeće u punoj cvatnji.
Krasno, čestitam
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:25
jedino ovako sam uspjela vidjeti svoje dature..samo na žalost niti jedna nije uspjela napraviti sjeme, pojma nemam zašto, sreća da sam koju sjemenkicu od prošle godine  spremila

ulov iz botaničkog je odmah cvao,,,tradenscantia ako sam dobro smislila

Sashini niski asteri Smile

kišica je pala i ukrasila ružice

opet malo dalija

i ovo su vam naši zvjerkići...mama i sin opetovano žicaju jesti..jer ako ste mislili da se može klopati da oni ne žicaju, prevarili ste se  LOL

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:19
malo su me okupirali moji zagorci na brijegu ovih tjedana pa nisam ništa stigla, ali kažu da nikad nije kasno Wink

Smrckoo, taman sam htjela koju sličku zakeljiti i eto i tebe u mom hlaaadnom vrteku Wink zima ti je tam daj se malo bolje obuci Wink
na koju hosticu misliš? imam samo dvije vrste..skroz zelenu i šarenu ili ću dobiti još koju? LOL

ovu ljepoticu će Horti znati imenovati ako svrati..samo ju nisam nikako uspjela dobro uslikati, a ona zvijerčica iza  je moja prijateljica Zlatka Embarrassed

penstemon barbatus

i za sedum je Horti "kriva" smile71

rudbeckia me oduševila jer nisam mislila da će već cvasti..ljetos stogla iz Silvekinog vrta i sad se u mom  šepuri i gura sa susjedama Wink

a susjede su joj Lantanine ljepotice koje su u pupoljcima, samo ne znam hoće li uspjeti cvasti jer su za sutra rekli samo 1 celzijus Unhappy

Hoooortiiiiii je i za ovu ljepotu u mom vrtu kriva Embarrassed samo se obrisalo ime sa papirića Big%20smile moje muško je to skoro isčupalo jer je tvrdio da je trava nikla pošto je lišće jaaako slično pirici i ja doletim otjeram ga jer znam da su mi tu zasađeni pelceri..skoro sam ga batinom po prstima i kako mi se sad zahvalila cvijećka Clap
Approve hemerocallis

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.