TeaK nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stigao danas paketic sa sljezom puno hvala
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
@TeaK, je li to možda Ljubčac tj. Levisticum officinale ? Ako da, imam ga i ja, ali ga zovem Maggi, tj. tako ga zovi oni koji su mi ga donijeli. Imam veliki grm. Osim sjemenom, kako se razmnožava? |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Da ljudi zovu i Ljubčac.
Što se tiče brugmansija i dature moram pregledati popis jer brugmansiju imam jednu rozu, a ljubičaste dature čekam sjeme i vidjeti ću situaciju, za sada su za nju želje stopirane. |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Frida, Groovy, Tatjana43 - danas poslano, oprostite na čekanju, ali .....
Željka23 - lavanda krenula. Ljubičasta datura još uvijek hrabro cvijeta, pušta mnoštvo čičaka sa sjemenjem, ali nikako da dozore - dakle strpljenja, popis imam i šaljem čim dozori. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala ti na lavandici...sretno stigla i posađena...
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja nisam ništa dobila
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ajde da se nadamo da će doći sutra. |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
sutra ce sigurno stići...treba mislit pozitivno..
|
|
![]() |
|
sada sam gledala po forumu - svima stiglo osim tebi ![]() ako sutra ne dođe - šaljem novi i to iz čistog inata pošterima, pa neće oni mene..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
javit cu ti sutra jel stiglo...
|
|
![]() |
|
Stigloooo...hvala...javit cu se na pp...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |