OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 374> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jedan vrt za koji ne znam može li biti ljepši!
![]() A banana, meni ti plodovi sliče na dinju!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Banana je super, iako ima male plodove baš je super
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Koja egzotika
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasni su asteri, ma priroda je čudo kak se opravi. A banana je ........ nemam riječi,baš egzotična
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidim da je počelo veliko pospremanje biljčica u kuće. Ja sam zasad pospremila samo kućne biljke koje su u ljeti bile vani.
Vanjske će ostati vani, nešto ipak moram premjestiti u zavjetrinu, a ostalo.. kako mu bude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ti si ipak mediteranska klima...
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super Otok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod Otočića samo ljepota do ljepote. Nadam se da će ti sve preživjeti.
Aster ti je prekrasan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Otočić stigao je paket- hvala puno!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok naša, slatko ti veliš da si "samo" kućne biljke pospremila - i onda ide destak slika teglica tih biljaka
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema Anaida drugih kućnih, sve kućne bile su vani u hladovini sve do sada.
Imam u kući dva stalka sa cvijećem i tu ne natrpavam biljke. Ako mi se baš nešto jako svidi pa kupim, onda neka od starih ide u ured. Zato natrpavam vani i to mi je puno draže nego kućno. Do sada sam bila vani i sređivala vrt, još ima puno posla dok ga ne pripremim za zimu. Dok je bilo sunce bilo je baš lijepo, ali sada je hladno. |
|
![]() |
|
darling, isprazni si sandučić, ja zahvalila za paket a poruka otišla Manitoouu
|
|
![]() |
|
Da šefe, izbrisano
|
|
![]() |
|
Danas u mom vrtu
Lagerstroemija ponovno procvjetala, istina skromno, ali ipak ![]() Euphorbia milii ili isusov trn cvate od proljeća od kad sam ga kupila, a uspjela sam uzgojiti i maloga, i on cvjeta ![]() Ova erica je od prošle godine i sad je u punom cvatu ![]() |
|
![]() |
|
erica je krasna a lagerstremija bi i moja trebala biti takva za koju godinu (mislim boja), baš je vedra
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Erica je savršena tako puna cvijeta,očito je sada došlo njeno vrijeme.Što se tiče isusovog trna tvoj je super,a ja sam ga imala i otpali mu svi listovi.Gdje ti svoga držiš?
|
|
![]() |
|
Isusov trn mi je vani u dvorištu na suncu cijelo vrijeme
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa imaš jako lijepo kučno cvijeće..sve mi se sviđa i sve je za 10
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovaj"trn"je fenomenalan no očarana sam tvojim kućnim cvijećem.Ma izložbeni primjerci se mogu sakriti pred ovim tvojim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |