moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam malo zalutala i bože šta da kažem meni je kod tebe sve predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja ne znam šta bi više komentarisala ali smijeh me spopadne za tu tvoju jadnicu koju si tako lijepo oporavila . Svaka čast A svakakvi riječi smiješni ima kod tebe za čuti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dobro da si spasila onu Bungenviliju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja sam lantane tek danas spremila,Nata.Nije mi se činilo da im je smetao ovaj slabiji mraz.
Joj,Baka,ko zna kaj bi ja mislila da sam ih kod nekog vidjela u vazi.Ma skroz drugačije izgledaju ovako na hrpi,samo cvijet,nego u tegli ,na biljci.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bugica se krasno oporavila. Cveteki u vrtu... ma maćuhice su žilave kao koprive!
![]() A ona fuksija u vazi je predivna. Kad ju znalci nisu prepoznali onda možeš misliti kaj sam ja sve mislila da je dok nisam pročitala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ova kupljena bungica ti je super, i ja sam svoju spremila jer mi se činilo da će mraz e sad jedino nisam još lantanu spremila jer je na južnoj strani ali ide i ona ovaj vikend unutra...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Silvek,moja je bila vani isto,na terasi,do sad.Sad sam je stavila u kuću jer mislim da joj je zima.
E Lantana,i ja mislila da mi je Silvek dvije jakobinije donjela,zato sam i rekla da je druga za tebe.Kad se ta"druga"malo razrasla sve je manje na jakobiniju ličila(ko mlada je imalo gotovo identično lišće)i ispala klasnica
![]() Džomba
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Na ovom forumu ima par vrtova u koje uvijek vrlo rado "zalutam"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvijetno i veselo kod tebe kao i uvijek, sreća da je Silvek rekla da je ono klasnica, a ja mislila da je žuta jacobinia - Dubrovčki gospar
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bungica ti super pušta cvetiće
![]() Podrezati klasnicu....hm, samo ako stvarno treba, i ne previše, toliko da formira grmić - e sad i ja tu zachatavam ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Anaida i Korijenko.Ja ću obje poslušati,pola-pola.Budući je u tegli,prezimit će u garaži a na proljeće ide u vrt
![]() Konte
![]() ![]() Ostalima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da nisi napisala, nikad ne bi pogodila da su u vazici fuksije, iako imam baš takvu.
Lijepo je i šareno kod tebe, kao što smo i navikli |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Shasha, i ja imam kameliju i u vrtu mi je zasađena, pokraj rododendrona. Prošlu je zimu prezimila vani (a bila nam je brrrr zima) i OK se pokazala. Ja i nju i rododendron pokrivam s dosta borovih grančica.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Sasha, napisala je Silvek da se orezuje klasnica
![]() a znam da Silvek tu ne stanuje, ali da ti malo zachatam temu tc tc tc ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zakaj rezati klasnicu??Pa još je mala.(konte,ovo nije adresa Silvek no prenesem joj poruku
![]() Ne znam ja kud ste vi gledale cijelo ljeto,pa tu fuksiju imam stalno i slikam je(valjda)i sad joj se divite kad je u vazi
![]() Korijenko,to se veli...(još)nemam
![]() niho,bugica je kod kupovine bila jadna i ofucana i još k tome ušljiva,a vidi je sad
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad sam se sjetila....kako ti je ona vrtna fuksija? jel narasla kaj? budeš ju malo zaštitila sad preko zime?
bome treba nadoknaditi propušteno virkanje u vrteke ![]() e da...silvek, koliko treba klasnicu podrezati? skroz ili samo vrhove? da svoju ne osakatim ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha kako ti sve još lijepo cvjeta!!!
Onaj ukrasni duhan je kod mene prije 1,5 mjeseci prestao cvjetati i sav se ofucao...
Kamelija prekrasna, o bugenviliji da ni ne govorim, a ove fuksije vidim prvi puta!!!
Dakle...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kokotić WOOW...
Ja bi najradije da tu kameliju spremiš negdje gdje joj neće biti previše toplo.
A što se tiče fuksija ovu vrstu nemam....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Joj dobra si --gdje nađe ofucana otrcana ---ala me nasmija pošteno
![]() da sam zaboravila šta sam vidjela od cvijeća i sad moram ponoviti ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |