moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 150> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu nema cvijeća ali ima puuunooo ljubavi! Lijepo, lijepo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Aleluja,živa si,već sam mislila da su te marsovci oteli!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
živa sam draga moja, a kaj bi Marsovci sa tak zahebanom ženskom?
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Možda bi te preprogramirali i pretvorili u nježnu ženu koja se samo smiješi i klima glavom
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e,ova ti je dobra! Ali teško da bi mogli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imas lijepe biljcice...
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Maslačak7
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nema na cemu samo ti nastavi..ja cu opet doci..samo ne komentiram uvijek..volim gledati
|
|
![]() |
|
i ja ne komentiram uvijek, ne stignem a lijepog cvijeća na sve strane. Hvala ti i svrati opet
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
WoW! Nisam do sad bila kod ebe, vidim da sam dosta propustila. Divno je!
|
|
![]() |
|
Hi macak! Pa di si ti? Hvala pohvali i posjeti
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Puno nas je pa ne stignem, ne brini nadoknadila sam, vrt je stvarno divan!!!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma sve je super teško je nešto izdvojiti prelijep je plumbago ali me uvijek oduševe ruže
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Duda..pošto nema "gazdarice Hane" na temi...da ti ja odgovorim....heliotropium ti je jednogodišnja biljka...zove se još i vanilin grm...može rasti i tu i tam kod tebe..
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
OK...onda me ne interesira,lijepo ali bum gledala ga samo na forumu u vašim vrtovima
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opet niš od novih slikica...niš onda...budemo i dalje čekali!....i samo još da pitam...jel ima kakve šanse da mi pikneš po reznicu od Scentimental, Graham Tomas i Blue Magente...možda se zakorijene do proljeća....
![]() |
|
![]() |
|
ima šanse,budem piknula.....niš ne stignem jer mjenjamo ugovore svim poslovnim partnerima skračujemo vrijeme naplate pa sam u gužvi onak,radim i prekovremeno--koma! Jedina svjetla točka.... došel je moj paket sa reznicama Fuksiji u Norvešku,još sad ne mogu vjerovati,baš sam sretna!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hej, obriši sandučić..
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I znaš da si me splašila, jedva sam te na trećoj strani pronašla, sam mislila da si temu zbrisala, zaktiviraj se! (mislim prava se našla da te kritizira)
|
|
![]() |
|
Bu ona,da vidiš kad krene nadoknađivati zaostatke!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |