OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 281282283284285 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gospe pomozi, lipo li je, doći ću opet.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
p.s. moram doći malo se odmoriti na tu vašu L. klupicu....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ne pada jabuka........za vrt tvoje mame pohvale a jako mi se dojmila cikasica i lantana-predivno!!!!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa dobro kakva je to sad gužva na klupici i oko nje nastala? dajte i meni malo mjesta, a može i onaj ligeštul, on je mekši
![]() uf Otok, pogled je odličan, a lantana kao buket, samo me zbunio limun, jel to njegov cvijet ili se ugurao neki cvijetak zanovijetak? super izgleda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tak mi je toplo gledajuće tvoje slike,ma odmah zaboravljam ovo zagrebačko sivilo
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...točno tako...
...kod nas svi đardini starih kuća imaju ogromne zidove, a unutra - raj....
....moja taraca u gradu je otvorena sa 3 strane i ja se ljutim što mi neće biljke obilno cvjetati.....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Starije generacije su bile pametnije od nas, gradili su kuće na zaklonjenim mjestima, oko vrtova su bili visoki zidovi, iza svakog zida vire limuni i naranče.
A mi danas.... što bliže moru, a bura dere |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...koliko znači kad je vrt u zavjetrini i ne pati od bure....sve cvjeta k'o u proljeće!!!!!!...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kakve divne slikice s mora... Hvala Otok! Čekam da dozru mandarine pa dolaziiiimmmm....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E dok se vi gurate na klupici ja sam rastegnula dekicu i uživam na ovoj travici sa druge slike....a pogled... famozan!
Sve pohvale tvojoj mami ima super vrt, mirisni, morski, cvjetni...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
...kuc-kuc....koje?
....mjeestaaa malo....
...evo i mene....
...prvo ću sjest, onda idem gledat biljčice....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ima vam tih klupica koliko hoćeš, samo sada nikoga nema da na njima sjedi. A može se leći i na onu livadicu. Stanete svi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK evo i ja bi da se uguram na klupicu,pogled je vauuuu...pohvale i za mamin vrt
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eto vidiš kako se mi brzo dogovorimo.
![]() Ja imam i nešto kolača od vikenda tu je posluži se uz kavicu...
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Može Proljeće, nema problema!...imam ja one niske ligeštule...koje inače nosim samo kad idem na more..u dobrom su stanju pa ću ponijeti više komada....možda bude još zainteresiranih za sjesti.... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Flavia ti ponesi neku malu klupicu sa sobom, zar ne vidiš da sam ja prva došla na klupicu???
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Triša...pomakni se malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mamin vrt je zbilja prekrasan, pa ne pada jabuka daleko od ---- čeka ono, unaš moje godine - kruške
![]() Sjedim na klupici i čekam te - možeš donijeti kavu u termosici
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno..ona cikasica kao da je ispala direktno iz jurasic parka,a tek kolika je bugica ,lantana je da padneš u nesvijest,moje imaju tako cvijeteke na rijetko,sad sam okljaštrila maslinu pa će biti više sunca..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 281282283284285 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |