OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa uzmi odma od nje bolan Triša
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo malo mini biljčica
maćuhice (i hebe) ![]() ![]() ciklame (pisalo je na njima da podnose temperaturu do -3, pa vidjet ćemo da li će preživiti vani) ![]() i kupusići ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Otok ovi su mi kupusići preslatki,sjećam se da si ih slikala kad si ih kupila.Mogu li oni biti i uspjevati u kući?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mare, kupusići su za van. Zanimljivi su mi i kad su već pri kraju, pa se izduže. Ako ih se stavi u vazu, stapka i u vazi dalje raste.
Jedne godine sam ih sijala i dugo su izgledali kao običan kupus, tek kad je jako zahladilo dobili su te lijepe boje. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pitala sam ja još davno kad su se pojavili kod nas pa su mi rekli da su to biljke za van.Nadala sam se da se možda nešto promijenilo.....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kupusići su fenomenalni -ostavljaš li ih preko zime van
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Da Niho, pa to i je biljka za ovo godišnje doba, jednogodišnja je
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kupusići su ti prekrasni...kad ih siješ?..dobila sam sijeme pa da probam
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
uvijek je sve lijepo kod tebe, pa i kupusići
![]() ![]() ja sam ih jedne godine sijala, no nisam bila zadovoljna, pa sam sada odustala....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, odlična kombinacija heba i maćuhica, a kupusi, a čula sam da kažu i ukrasni kelj, su mi vrlo drage , dekorativne i zahvalne biljke. Ja ih sadim na balkon u košarice, a držim ih i u vazi, u stanu.
sigurna sam da su se krasno uklopili u tvoj divan vrt.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, divne jesenske biljkice!! Zelje mi je otkriće sezone i divno mi izgleda.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok maćuhice su slatke, a ciklame imam i ja takvo kombinaciju i stavila sam direktno u vrt, to su te zimske, baš i mene zanima kako će se ponašati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zakasnila si sa sijanjem kupusića, spremi sjeme za drugu godinu |
|
![]() |
|
Zadnji ostaci ljeta polako se mješaju sa jesenjskim ugođajem
![]() ![]() ![]() ![]() amarilisi su ponovno procvali, jutros sam ih lovila po dvorištu, odnijelo ih jugo ![]() Lantanina japanka odlučila je procvjetati ![]() lanjske krizanteme održale su se i procvale ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvatu krizanteme i Lantanina pacifika, baš zgodno, a kupusić se tu šepuri kao da je on najljepši.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Malo maćuhica posadila sam u vrt, da malo oboje ove tmurne dane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maćuhice su pun pogodak uvijek, imam ih nbešto, ali sada kad vidim ove tvoje odmah idem u nabavku, jer zimi će sigurno najljepše krasiti vrt.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ciklame su ti predivne,mislim da će ti preživiti vani preko zime,ja sam ih imala prošle zime i sve su se očuvale a kod mene se temperatura spusti niže nego kod tebe,samo ih zaštiti od bure.
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Otok, kod tebe ništa još ne daje naslutiti da smo već naveliko zakoračili u jesen. Svakim danom biljke su sve bujnije i rascvjetanije. Sad ću stalno biti na stranicama vas cura s mora, da si malo ugrijem dušu uz vaše cvijeće.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Koje krasne slike! Sve puno cvijeća, boja... Kod tebe se doista može uživati u jeseni!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |