LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 111> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad mi je palo na pamet ono kad si rekla " Trči Šmrčko za njom, trči Šmrčko".
Do suza sam se sinoć nasmijala sa MM ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gypsophila je baš slatka, a ukrasni feferon je poseban, tako su se lijepo složile boje cvijeta i lista, za ruže
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
uopće nije operušana, u proljeće će se ona već raširiti, a meni je drago da ste vi zadovoljne
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je lijepo, osim hosti naravno, kad smo je mi operušali, ali ništa nije kao ruže - kraljice su nema što.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
stvarno,dobra zemlja,baš ti zavidim.
krasne su ti ruže ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće Lorica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Malo novosti iz mog vrta u ove jesenje dane...
Cosmos još cvijeta
![]() Gypsophila repens je neumorna
![]() Solanum capicastrum i male maćuhice
![]() ![]() ![]() ![]() Krizantema u pupoljcima
![]() Šmrčkina gaura u cvatu, u proljeće ide u vrt
![]() Pa capsicum annuum / ukrasni feferon/
![]() Jesenje crveno lišče cotoneastera
![]() Jesenje boje hoste
![]() Cvijetić tek vidljivog sukulenta u kamenjaru
![]() Jedna od nekoliko heuchera
![]() Lunaria je već velika, u proljeće će cvasti
![]() I naravno ne može proći bez mojih miljenica koje još uvijek cvatu
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Kod Lorice uvijek nešto novo i zanimljivo. Brzinski
![]() |
|
|
|
![]() |
|
žao mi je bako da nisam znala, da jesam bila bi te sigurno upozorila....
Slike Miška stavit ću pod kučne ljubimce.....
Jučer sam kupila još maćuhica i ciklama, nisam mogla odoljeti.....
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora hvala na informaciji.Nažalost ja tada nisam ni znala da postoje viseće!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ove slike pokazuju da je tvoj vrt i u jesen lijep
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Jagoda
![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora eto javljam se nakon duže pauze da pohvalim radove i preinake u tvom vrtu.Bilo ti je lijepo, a sad je još i ljepše za novo proljeće....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kat Rea, kad sam započela uredjivati vrt,pred puno godina, uredjivanje je trajalo četiri godine,.Svake jeseni se skoro sve mijenjalo, da bi u proljeće nabavila nove biljke i onda de morao ponovo sne ipopčetka..........i
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Lorica, kak je Miško slatki.....baš je simpa....nadam se da će još ponekad biti tvoj model na sličicama....da mu vidimo i "njuškicu".....krugovi od kamenčića su fenomenalni.....dugo sam gledala jesu ili to biljčice kakve ili kamenčići.....krasno je!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
kaj ti je to tek prvo pretumbavanje?Kod mene je to proljetna i jesenska obavezna ceremonija.I nikad ne ispadne kak sam zamislila
![]() Miškec ti je bombon!Obožavam male psiće!!! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Hvala Bako. Ja sam ti sve živo pretumbala, ovo ne paše tu i ide tamo, ovo od tamo ide tu itd.....kući sam unijela kako si vidjela sve što je bilo vani, a ni sama ne znam kako se to sve nakupilo, kao i kaktusi, najedamput pa zbirka, ako ovako nastavim stvarno ću morati MM nekamo preseliti hahahaha
![]() ![]() Viseće maćuhice sam kupila na Florijani, bilo ih je koliko hoćeš,odmah ispod terase kontinentala, a ja sam ti majstor za to da uočim nešto novo.
Hortenzija ima još lijepšu boju sada......
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i mene.Pa zamalo nisam prepoznala vrt. Imam osjećaj da si puno toga drugačije sredila.
Sve izgleda super.
O kućnom smještaju biljki sam već rekla: zelena oaza!
Kaktusi... imaš ih stvarno puno! Dobro TM kaže sve skupa Vrtni centar!
![]() ![]() Prišapni mi gdje si kupila viseće maćuhice?
Zaboravila sam reći za horenziju. Stvarno ima ogromne cvjetove i sad ovako u jesenskim bojama djeluje krasno!
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama baš ste zlatne
![]() ![]() A moj mali Miško, se je već udomačio......on sada zamjenjuje moju Ajkicu....
P.S nisam već par dana bila nigdje u nijednom vrtnom centru
![]() Triša me ovaj put šiša......
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |