moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo da se pohvalim i zahvalim Flaviji na velikoj dobroti i nesebičnosti. Zbog nje i ja imam ruže "Topalovićke" iste kao i ona
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Baka draga kak god bila dobra kralježnica bunila se dva dana ali nema veze sad sam zadovoljna. Inače ih je 80 komada i to poklon od nasljednika.Veli da ne kukam stalno kak nemam kaj posaditi na zimu- ljubi ga majka
|
|
![]() |
|
Smrcko,Nata07- hvala cure puno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hana veliš da još nemaš što (ili više nemaš?) pokazati a onda nas preplaviš s krasnim slikama.
Neću nabrajati poimence ali sve je predivno. Sviđa mi se ono s maćuhicama... Imaš dobru kralježnicu kad ih možeš toliko saditi tako nisko!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve ti je super ali plumbago
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hanočka kod tebe kao da je proljeće, sve u cvatu i prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana hvala
![]() |
|
![]() |
|
kaj moram vikati "i ja, i ja.....?????????? I moja soba je boje lavande da budemo u cvjetnom tonu
![]() |
|
![]() |
|
je Otok,napravila je cvijet ali ka je bilo zahladilo onih par dana posušil se.Ali zato ona buja a šala nije nikog ubila, dapače
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su ti maćuhice i ruže i sve ostalo, ali najljepša ti je šarenolisna pelargonija i lila lantana
![]() Moramo se malo šaliti. Je li ti cvjetala pelargonija? |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ozbiljno ti velim, svjetloljubičastu....spavaću....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Helenij je poseban, ali je jako ineresantnao ona pelargonija što ima šatirano lišće, o ružama ne treba ni govoriti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nemoj zezati..... takvu imaš sobu? Sad zamisli nastavak..................
|
|
![]() |
|
jesam se nakopala
![]() |
|
![]() |
|
hvala Stefkaja - bude opstal valjda,možda mu je to od šoka. A mačuhice samo nek se razrastu,čim više tim bolje
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj da, zaboravila sam pohvalit šarenolisnu pelargoniju, njoj niti ne treba cvasti kad ima tak dekorativne listove (kak bi moja susjeda rekla belagoniju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hana sve ti je super, jako mi se sviđa sve cvijeće, mačuhice su baš super..a ove sitne mačuhice ti se u proljeće dosta razrastu..nadam se da će onaj asparagus opstati, ali i ako ne opstane ima ga još..
|
|
![]() |
|
hvala Štefica! Ona pelargonija je poklon od Otok a lantana isto tak
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ženska draga,bome si se ti nakopala!na proljeće bu tepih,odlično kaj si stavila zajedno iste bojeSamo,znaš kaj ne valja?tačka ti je taaaaak ofucanaaaaa! :-D
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A joj,kolko mačuhica,lijepe su boje,a ona šarenolisna pelargonija
![]() Ružice,lantana...ma,sve je lijepo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |