Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 56> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepa je i stvarno mi godi vidjeti tebe ...malo i na drugačiji način. Super. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
radovi su ti prekrasni, al ova skrinjica je posebna!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Obožavam tvoje kutijice,tako si je dobro napravila kao da je stvarno izvučena iz nekih davnih vremena!
Presavršeno!!! |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasna je draga kao i uvijek sa škrinjicama me ostavljaš bez daha..zaista si ih dovela do savršenstva..
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Svima vam se puno zahvaljujem. Veliki ste mi poticaj za dalje.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Duda pun ti je inbox. Izbriši nešto.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara kutija je preprepredobra
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Saara škrinjica je prepredobra. Prekrasna, pravi bombončić! Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme meni... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuu sorry idem odma
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlična je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Škrinjica je pre, pre, pre,prekrasna!!! Bravo
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kako je to lijepa kutijica,saara,baš prava starinska,elegantna i nostalgična!
|
|
![]() |
|
Evo i tri nova rada. Žao mi je ako vas umara Klimt.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna art grasta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I naravno KLIMT kutija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija nisam te zaboravila samo čekam pravu inspiraciju.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sara, radovi su ti predivni, svaki me je oduševio, i svaki je poseban! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kao i uvijek predivno..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Saara, Klimt na tvoj način nikada ne umara, naprotiv ...i obična tegla za cvijeće postaje pravo malo remek-djelo, a tek kutijaaaaaa....prvo je vrlo neobičnog oblika, ovako izduljena već je po definiciji predodredjena za nešto posebno...nedostajala joj je samo tvoja talentirana ruka
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |