Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 56> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno, ipak kutija...........
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se s Anđelkom...kutija mi je favorit...
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Teglice su lude i otkačene, a kutija mi je profinjena, super 5
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kutija u tvom stilu već očekivano savršena,a teglice su mi prekrasne.Malo pomaknute ali divne
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Saara Klimt - zvuči dobro, zar ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala. Baš mi lijepo napišete. Hvala.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kutija je prekrasna, kao i sve tvoje kutije... ali teglice su mi oduzele dah
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma samo polako. ja mogu čekati.... ionako već imam sijedih pa sad koja više ili manje
![]() ![]() ![]() a ove teglice za cvijeće su stvarno posebne, ali tvoje klimt kutije su već legendarne.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Klimtušo moja Klimtava...uz tebe ću zavoljeti Klimta...s tobom je čak i on poseban. Bravo draga saara
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Klimt teglice su savršene,a ni kutija ni malo ne zaostaje.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala vam drage moje!!
|
|
![]() |
|
Evo i nove dvije kutijice. Prva je za nakit obična plastična i bila je zadana.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Adruga je rađena s gustom. Nisam je smjela stavit prije nego stigne sigurno na odredište.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prva je prekrasna, ali ova druga me ostavila bez teksta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Tvoje zeleno ljubičaste kutije sa lavandom su meni osobno broj jedan ,naprosto zadivljujuće
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prva kutija mi je krasna, ali od ove druge sam ostala bez daha... samo cu to reci i nista drugo
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ova plava je jednom riječju savršena.silno mi se sviđa
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Krasne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajne su kutije, baš imaš smisla za njih! Jesam dobro zapamtila da voliš Leonarda Cohena? Mislim da sam pročitala na webu da ima koncert u Zagrebu u ožujku sljedeće godine....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |