lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 49> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izvrsno..prelijep ukras vratima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Stvarno draga moja Lula....ostavljaš me bez teksta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Feeenomenalan uvod u Bozic....
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pločica je super! Prekrasno izgleda! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kad vam se sviđa , evo još jedne... Hm...moram se vratiti na jedan komentar...Primavero...pohvalila si moju ideju, nije srećo moja , internet je prepun prekrasnih ideja za Božić, a moram zahvaliti i svojim dragim prijateljicama koje su smislile te pločice i nesebično ih podijelile samnom...moje je samo to kako sam posložila motive
eto još jedne
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Predivne su pločice
![]() Moram prekinuti divljenje oko izvedbe službenim upitima ![]() Jesi sama izrezala šablonu za natpis? Na foliji ili čemu? S čim si 3d efekt snijega postigla? (to će mi uskoro trebati pa smišljam trenutno načine... frosty, samt puder, ne znam baš što se nudi među hobby materijalima) Više bijele boje reljefno nanesene? |
|
![]() |
|
Prvo hvala curke
![]() Kami..nisam sama radila šablonu za slova...kupila sam je u Lumosu...
3d efekt snjega napravila sam sa vivinim 3d , mislim da sam slikicu stavila negdje u svojoj galeriji, a kupila sam ga u Savskoj 160 u Megacoloru...No, sve ovo što si nabrojal možese koristiti...dapače jer svaka od tih stvarčica daje poseban efekt...treba probati...sve.Samt puder mi je isto dobar, pa cres deco...pa obične struktur paste u onim kanticama...svašta nešto...probaj i ja ću isto....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lula,predivne su ove božićne pločice. prekrasni motivi i vrhunska izvedba.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
I tko nebi s guštom radio...hvala vam što me bodrite...puno hvala!
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Božić i sve vezano uz njega jednostavno obožavam pa su me ove tvoje pločice doslovno osvojile!!!
pitanje-na čemu su rađene, jel to drvo? |
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
i koje su dimenzije, čine mi se dosta velike?
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaaaaa.... divno.... ovaj snijeg mi je super...
imam i ja takvu salveticu... i danas su mi stigle pločice.... i mislim da se bum i ja sa njima jakoooooo igrala... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, kako nostalgično... Sjajno! Snijeg je odličan detalj!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |