proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje, hvala vam što posjećujete moje stranice i ostavljate komentare. A radovi će biti ovih dana poslikani....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam oci ostavila na ekranu gledajuci tvoje krasne radove...ma super mi je sve...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bit će nešto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Puno lipih stvari...
![]() ![]() ![]() Ma budem se i ja uskoro trgnula, to jest ja imam volju za raditi, ali na žalost nemam vremena...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
?????
![]() Niš novoga????
A da se ti malo resetiraš na salvete i ljepilo
![]() A šta drugo može raditi jedna normalna ženska kad ovako rano padne mrak
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja komentiram i starije radove no kod tebe je svejedno kad ništ novog nećeš staviti(2-3 tegle ne računam) Onaj sat sa magnolijama je fenomenalan,ma i drugi su krasni no ovaj je poseban
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Preslatka ti je teglica...nadam se da budeš brzo dobila motivaciju.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
od kad ja nisam bila u tvojoj temi..... c,c,c...
![]() ova teglica ti je preslatka, baš mi se sviđa kako izgleda ovo kad se sprže ivice papira... super
|
|
![]() |
|
Cure hvala vam na komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ovdje sam navratila da ti ostavim poruku
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
proljece stvarno su prelijepi tvoji radovi, ali daj na kavici odrzi tecaj, ako se tamo ne moze, budemo nasli gdje mozemo slusati tvoja uputstva.Ruka mi je otpaladok ssm sve stranice pregledala, ali to jos nije sve.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
jako lepe teglice proljece, jako lepe!
To je salveta ili skoro sve dekupazh papir? |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...sad se konačno mogu razbaškariti po svim galerijama, sve što sam propustila pokušavam nadoknaditi, a vidim da tu ima noviteta draga moja
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Bas jako lijepa tegla...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijep uradak...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Drage moje sve do jedne hvala vam na komentarima.
Imate veliku....najveću
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasan uradak kao pjesmica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo je, napokon se i ona malo zdrmala!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |