DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 86> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoje kutije sa samt puderom(moram priznati da nemam pojma kaj je to) su savršene.
Boca sa božićnim motivima jako lijepa,sviđa mi se detalj sa mašnicom. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
To ti je prah u boji koji sipaš na mokro obojanu površinu. Poslije ti predmet izgleda kao da je obložen plišom. Imaš ga u raznim bojama i nije problem raditi s njim.
inače puno hvala na pohvalama i tebi i ostalim curama, divne ste
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja. Najviše volim raditi ove božićne stvari. Osječaš neku toplinu dok ih radiš. Samo, trebala bi jedan savjet, ako mi netko može pomoći. Da li je bolje raditi na onim kuglicama odm stiropora ili plastičnim?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Anđelka....na koje plastične kuglice misliš...one koje se otvaraju pa se radi izunutra ili plastične cijele pa se radi izvana.
I jedne i druge su dobre i one od stiropora i one plastične koje se otvore pa iznutra radiš. Prednost stiropora je što je jeftiniji.
A plastične su opet u prednosti jer kako radiš iznutra tako se prekrasno sjaje, netreba ihlakirati i svašta nešto...Stvar ukusa.
|
|
![]() |
|
Mislila sam na one koje se rade iznutra. Ne znam kako se onda kod sastavljanja vide te polovice. Trebalo bi ih možda obljepiti nekim ukrasnim trakama, ili se spoj ne vidi?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vidi se spoj, ali sama si dala odgovor....ili trakica ili oslikaš malo....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Boce su prekrasne i ovaj efekt sa samt puderom se čini veoma zanimljiv! Volim nove stvačice!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
preprekrasna boca,bravoooooooooo,mislim da sam vec rekla da mi se jako sviđa efekt samt pudera,mislim da mi je to sljedeci trosak
![]() |
|
![]() |
|
Nemoj žaliti, bit ćeš jako zadovoljna! Meni je jedino žao što kad sam kupovala nije ga bilo u bijeloj boji. Kasnije mi nije trebao, a sad kad dolazi Božić, bojim se da će opet biti nestašica, a meni se u grad u nabavku baš nekako ne da ići!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bocu si iskombinirala...al ono... svjetski... WOW
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vauuuu.....mislim na izvedbu a i dječarac je
![]() Na čemu si to radila?
|
|
![]() |
|
Stakleni tanjur, print i običan crackle, naravno sve ispod tanjura
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Odlično je ispalo,da malo odmorimo oči na crno bijelom
![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo, a i moj sin je htio da bude nešto jednostavno bez ikakvog dodavanja bilo kakvih boja ili nekih drugih ukrasa
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
odlična ti slika Morrisseya i hvala na paketu
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Meni se jako sviđa boca volim tu zelenu i crvenu boju na bjelini
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |