mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 100> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoju temu sam još jučer pregledala i vjerojatno mi je komp zaštekao koliko sam"slinila" po tvojim radovima(ostala online cijelu noć,dok MM u jutro nije popravio komp
![]() Ne znam opisati riječima ono što mislim,oduševilo me toliko raznolikosti kod tebe...ti doslovno sve preurediš što ti dođe pod ruku
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Shasha pao mi kamen sa srca što ti je komp ipak proradio,ne bi ga imala na duši.
![]() ![]() I da odbacim lažnu skromnost baš mi godi tvoja pohvala i tvoje "slinjenje".
![]() Hvala da si me posjetila i nemoj da ti bude teško navratiti još koju put
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja jednostavno moram ovdje pohvaliti našu Mare, svi smo na kavi dobili poklone, prekrasne naravno, prava je majstorica u ovom poslu i nadam se daće nas poučiti neke stvari
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Trišice evo ti jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nije to baš skromno! Radovi su savršeni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
bravo :) Radovi su ti superishka! Teglica mi se poooooosebno jako svidja
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jao Mare... doprinos ti je jaaako lijep..
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare fenomenalne su ti i teglica i kutija,odusevljena sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
I meni se jako sviđa tvoj doprinos Božiću,posebno teglica.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kutija za kolače
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
teglica i kutijica su savrsene,jako ljepe i bogate bozićnim motivom
|
|
![]() |
|
Drage moje da vas sad sve ne nabrajam i ne daj bože nekoga zaboravim,puno vam hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sta joj fali? ajde mare ne zezaj,odlična je,nemoj da ti dođem po tu kutiju
|
|
![]() |
|
Ajd dođi
![]() Kutija je lijepa ali ima mjehuriće po poklopcu,krivo mi je moglo je i bez njih
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma Mare...ne sitnicari....bozicni uradci.....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni doprinosi - nemam riječi! Jako mi se sviđa tvoj stil jer je veoma jednostavan, a elegantan - ničega nema ni previše ni premalo, baš kako treba!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
mare, iako ne volim božićne motive ( i nemojte misliti da sam Grinč
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |