natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 109> |
Korisnik | |||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ma znam, svi smo mi samokritični i što više napredujemo, sve više i očekujemo od samoga sebe. Ja samo ne znam kako sam se samo odlučila prijaviti na forum i pokazati svoje radove. Ali sad mi je jako drago i baš sam zadovoljna, jer sam našla nešto u čemu uživam i kad rezuckam papiriće znam da o ničemu drugom ne mogu razmišljati i to mi je onak nekak baš ispušni ventil.
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nato fenomenalni radovi,odavno nisam vidjela zanimljivije ogledalo,preprekrasno je
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
e, baš tako mila, baš tako... i meni je ovo pracvi ispušni ventil... režem, i nemislim na ništa, ili režem i krojim nastavu za sljedeći dan, nešto kreativnod alje smišljam, ali ono što je sigurno... tada se isključujem i samo sam u svom svijetu... i super mi je... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
kaćo, hvala.... pusu ti šaljem
|
|||
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Nato kod tebe mi je uvijek sve lijepo ali izdvajam kutijicu za nakit........šta mogu kada sam nepopravljivi romantik
U potpunosti potpisujem Anđelku od riječi do riječi. Isti moj slučaj
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Puno lijepih radova kod tebe, kao i obično.
Ali kako Kaća kaže već dugo nisam vidjela tako lijepo ogledalo....do zadnjeg detalja.
![]() |
|||
![]() |
|||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||
Potpisujem
I mislim da bi svaka od nas ovo mogla potpisatiOsobno sam jako sretna što sam pronašla hobi u kojem uživam a gratis sam dobila i ovako dobru,kreativnu i poticajnu ekipu.
Nato ogledalo je odlično,sirena by nata preslatka a i kutijica za nakit je baš po mom ukusu
![]() |
|||
![]() |
|||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
||
Prekrasno je sve!
Daj mi reci ,te pločice za vrata su od šperploče? |
|||
![]() |
|||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
||
Sve je prekrasno, ali ploče za vrata neodoljive
![]() |
|||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|||
![]() |
|||
||
a ja sad nisam sigurna kak to kod vas zovu, ali to ovdje nazivaju lesonit pločama,inače, to se nalazi na zadnjim stranicama ormara... |
|||
|
|||
![]() |
|||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
||
Slazem s s Mare... svaka od nas bi mogla potpisati Anđelkine i tvoje rijeci... ovo je pravi ispusni ventil...
![]() Natasa, tvoji radovi su mi toliko lijepi da ponekad ne znam sto bih napisala a da se svaki puta ne ponavljam... plicice su mi fenomenalne, ali u ovoj turi prekrasnih radova kutija za nakit je osvojila moje srce ![]() |
|||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
pregledala sam radove unatrag 10-ak stranica i oduševljena sam
![]() |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
||
Kutija je divna!
Slažem se sa ostalim curama, ovo nam je i ispušni ventil i super ekipa za druženje, bez zlobe i zavisti.
Od tebe možemo uvijek nešto novo naučiti, nisi sebična u dijeljenju savjeta, a takve su sve ostale i zato vas volim.
|
|||
![]() |
|||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
||
Sve je prekrasno ali izdvajam kutijicu za nakit i ogledalo, osvojili me odma
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Nisam puno pogriješila kad sam rekla da je slavonski zrak zasićen česticama kreativnosti, a ti si pravi dokaz za to! Prekrasni radovi!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
curke moje, velika pusa i još veće hvala svima odreda...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Nato tebe je stvarno "klepila" inspiracija, ili te nije ni napuštala ali ja nisam pratila...
U svakom slučaju ovo što si stavila zaista pršti od ljepote. Pločice su mi super pogotovo sa onim detaljima od perlica.
Kutijica je također lijepa, ali ono ogledalce je wou...
Super radovi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
adventski svijećnjak od DAS mase
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
||
Nato ubijaš nas prekrasnim radovima. Evo ti
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |