Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjur je jak lijep.Ni meni nikad ne ispadne onak kak sam zamislila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Karmen, Anđelka, Mare, Dorina i Izzy...hvala vam svima, komentari kao vasi daju mi poticaj
![]() Izzy.. i ja sa bila skepticna prema vlastitoj ideji kombiniranja bijele i zlatne i skoro sam ga oprala... ali sto sam ga duze gledala sve mi je bio "zgodniji".. i eto, jos uvijek je ziv... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajan tanjur! Sve je tako divno ukomponirano i složeno, nisam ni znala da se bijela i zlatna tako uspješno "ljube"!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Svaka čast majstorice, komplicirano i prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ne znam kako si to prije zamislila ali ovo ti je jako lijepo ispalo.Kad sam malo bolje pogledala vidim da je tu bilo puno posla ali odlično si ti odradila. Meni se jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Još neviđeno, ali lijepo. Meni se sviđa!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Neobično, zanimljivo i lijepo. Bravo
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Evo nesto zavrseno ovaj vikend... trebalo je biti malo drugacije, ali znate kako to ide, rijetko kad (bar kod mene) zavrsni rad izgleda onako kao sam ga zamislila... vizija je jedno, ali korak po koras sve se mijenja
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasme su ti i kutije i škrinjica.Sviđaju mi se motivi na škrinjici.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Najvažnije je da je nova vlasnica zadovoljna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera, Izzy, Anđelka, Mare, Maja i Dorina... hvala vam cure na tako lijepim komentarima... bas ste me obradovale
![]() ![]() Maja... motivi sa smedje kutije su s dva razlicita decoupage papira ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia malo ali slatko zadovoljstvo. Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Lluvia, super ti je sve odreda, ali kutijica s pismom mi je fantastična.
Je to salveta ili s printala! Prekrasna je... ![]() |
|
![]() |
|
Dakle sad si me oborila s nogu....prekrasna škrinjica,savršena
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi, ali ona kutijica......savršena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni radovi! Posebice mi se svidio odabir boja i motiva na kutijici!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Prekrasan i plodan vikend draga Lluvia... prelijepi novi radovi, no meni k'o renesansnom tipu više leži kutijica, mada se moja kćer nikako samnom ne bi složila jer obožava istočnjačke motive...sve u svemu, naše obiteljsko vijeće je zaključilo da su oba rada fe-no-me-nal-na....
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Vikend je bio kratak, ali uspjela sam nesto napraviti, nesto od prije zavrsiti, nesto zapoceti i nesto vec udomljeno sjetiti se staviti na forum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna i Božica... hvala vam najljepsa na komentarima
![]() Primavera i Lula... bas ste me natjerale da se zacrvenim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Obje ste moje majstorice...tako drage i dobre i takve ljepote stvarate....i uživam u vašim radovima. Hvala vam što mi uljepšavate dane...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |